29 Maj eller ja 30Maj för att vara exakt!

Har inte gjort så mycket i dag. åkte med tio i elva bussen upp på stan med vivvi. träffade på isse så va in å hämtade ut min bingolotto vinst 100:- och stryktippset 2 10:or blev de så fick 90:- så köpte jag cigg så isse fick röka med mig. sen gick jag å vivvi till corner så jag fick äta kebab med ris som vanligt hihi.så gott. efter de så gick vi till ams för vivvi skulle lämna nå papper. å där uppe möter vi på emma så gick ut å rökte med henne sen drog hon och då kom fanny =) gick en vända på stan betalade in sista resan som ja höll på att glömma bort. och köpte hårfärg blonda slingor hoppas de blir bra... skulle ha vart på speedway ångrade att ja inte åkte men va ju så blåsigt å kallt ute är ju redan förskyld så vill inte göra de värre..vi vann i alla fall.. har nyss kollat på american idol och fattar inte hur den där lilla killen fortfarande kan vara kvar men men...nä nu ska ja kolla vidare lite sen ska ja krypa till sängs..

28 Maj

Fan sov till 1 i dag inte likt mig alls. men ja sket i att ställa klockan i går för ja vela sova länge men inte sååå länge. kommer ju fan inte kunna sova nå i natt å ja hatar när de blir så. Som tur va ska ja upp tidigt i morgon eller ja haha tidigt hmm ska med vivvi på stan så vi skulle ta tio i 11 bussen upp så lär kliva upp vid nio tio tiden. Färgade håret hos mamma i dag vart riktigt bra tyckte jag. nu ska ja bara lägga i slingor sen är de bra. eller inte jag de ska fanny göra =) hon som kan de där. räknade mynten jag spar å ja har kommit upp i 2202:- =) å pappa sa att jag skulle hinna komma upp i 2500:- så de tackar jag för trodde bara ja skulle komma upp i 2000:- blidde antingen 3 extra utgångar eller så lägger jag den på att köpa ett par skor i alanya lär ha nå nytt. har bara flipp-flopp, vita balerina och ett par vita pumps eller va man ska säga. inget med klack eller nått sådant. vet fan inte ens va ja ska åka i för skor. Pappa fick sitt mastercard eller va de va med sin kredit på 20.000:- så jag skulle få 5000:- men få å få de lär ja ju betala tillbax som tur är så är de ingen hög ränta. ska ta en 1000:- lapp nu till alanya och 2000:- till göteborg och 2000:- till alanya i augusti. så tar ju inte ut allt på en gång. Apollo ringde mig i dag och de ordnade sig med den där resan den 8 augusti för 398:- hon la in att jag hade betalat den och så fick jag bara ett nytt bokningsnummer. nu satte jag på en gammal skiva med savage garden =) så länge sen å så underbara låtar. nä nu ska ja kolla resedagboken å se om de är nån som skrivit dagböcker =)


27 Maj

2 Veckor kvar nu.....

strulade till de i dag gjorde de. kollade min mail bland allt jag sparat från apollo. de visade sig att jag kollat fel på sista inbetalningen på resan den 8 augusti från stockholm-antalya. jag betalade ju in den i fredas och så ser jag att de är försent så vette tusan hur de här kommer bli. kollade i alla fall på apollos hemsida och som tur va fanns resan kvar för samma pris 398:- så jag bokade om den. men undra om jag får tillbax pengarna eller om dom drar dom nu när dom ser att jag bokat om den. aja får se hur dom gör får väl ringa till dom i morgon om min röst håller kan knappt prata i dag =(  så såg jag även att jag missat att betala ena delen på resan hem den 18 juli men sista inbetalningsdatumet är den 8 juni så jag hinner men de hade ja ju inte räknat med och den ligger på 898:- så där ryker en 1000:- från reskassan usch va sur ja blev när jag såg de. är så illa tvungen att betala den i morgon. Så nu får ja bara i hop 9000:- å då är ju hyran på 5000:- drygt. så får 4000:- att leva på i 5 veckor. lite mindre än ja räknat med men de får gå endå. blir 700lira å då går som sagt 200 till mat, 500 till alkohol=) aja blir nog bra endå. nä nu ska ja sova strax å hoppas på att jag har fått tillbax min röst när ja vaknar i morgon. .

24 Maj

SJUUUKKKK!!! Vivvi och Viktor har smittat ner mig kom bara helt plötsligt mitt på dagen i dag...fast hellre är ja sjuk nu än om 14 dagar när ja ska åka. men synd att de skulle komma nu i alla fall för de är ju kaneval i helgen. fan känns som om ja skulle ja feber fast ja är hur kall som helst i pannan. men ena stunden fryser ja å nu sitter ja å svettas som fan hm...kanske håller på gå över. har ju drukigt 2 koppar te tagit två vitamintabbletter, 2 halstabbletter och drukigt en massa mjölk och nu dricker jag vatten. ska köpa en citron i morgon så ja får i mig c vitaminer.

Va upp på stan i dag å käka sen betalade jag sista delen på resan. å så köpte jag ett par svarta shorts och en svart klänning va bara tvungen. å så köpte jag första delen av hårfärgen ska hem till mamma å färga i morgon sen får ja köpa blond färg så fanny kan göra slingor på mig =) jag vill faktist ha som du har =)

BILJETTEN KOM I DAG =)

har kollat på en massa tv hela kvällen. först lyxfällan sen sjätte sinnet eller va den heter och efter de vart de pokermiljonen. så nu ska ja strax krypa till sängs så ja kan bli frisk i morgon men risken är väl stor att jag är sämmre i morgon med tanke på att jag blev sjuk i dag kan ju inte bara sitta i en halv dag men hoppas kan man ju!

Good Natt!!!

22 Maj!

Speedway i dag men tror ja stannar hemma för de regnar ju ute. men fortfarande en timme kvar tills pappa åker så ja hinner ju ändra mig än haha. har ju inte varit på en enda match så skulle igentligen vara kul men men. kostar ju för fan 120:- att gå in de kan man göra mycket annat för. fan va ja fryser om händerna hmm mysko, håller väl kanske på att bli förskyld vivvi och viktor är redan de. hoppas ja klarar mig men hellre blir ja de nu en när ja ska åka. fan satt å räkna i hop alla mina utgifter som lär betalas i morgon. Får ju 3100:- å har räkningar för 2800:- fy va tråkigt. får typ 400:- över och de kommer gå till hårfärg ska först färga de mörkt och sen ska fanny få lägga i en massa slingor =) har setat å skrivit ner på en sådandär jobbsökar lista vad ja sökt för jobb. har sökt 6 jobb sammanlagt i går och i dag. aja nä nu är ja hungrig så ska ta med en hårdmacka med ost,skinka,tomat och aromat på mumma =)

Glad =)

Japp de är jag. Fick nyss ett sms av Gabriella och hon skrev att hon skulle följa med oss till Alanya och hon stannar 3 veckor =) För de första så verkar hon vara en kanon trevlig tjej =) och så får vi ju ner hyran lite, från 5400:- till 4900 ni kanske inte tycker att 500 är så mycket att bråka om men de är en hel del i alanya. för 500:- så får man 100lira drygt. räcker drygt till 3 utekvällar. en drink kostar ju 14lira har man otur så på vissa ställen tar dom 16lira. Men jag köper ju min sex on the beach på robin hood och där kostar dom 14 men då är de happy hour. så man får ju igentligen en för 7lira å de är väldigt billigt tycker jag =) skulle skriva längre blogg i dag men nu har ja blivit föhindrad så lär gå nu.
Tillbax igen efter en halvtimme. blev upptagen av att prata med Johanna på msn hon vela att jag skulle komentera hennes dagboks inlägg på resedagboken så ja gjorde de. Vivvi har kommit hit nu å sitter i min säng å pratar om nått men ja hör inte va hon säger haha.
I dag va ja upp på stan och åt, lämnade soc papperna, hämtade jobbsökarlista och kollade lite på stan. sen har jag städat viktors lägenhet som ser fan ut. vädrade ur och skurade golven 2 gånger lär väl göra de igen i morgon så de blir rent nån gång. får ju 500:- för besväret =) å så kom de motorplattor till pappas jobb som jag jämt brukar sotera så då får jag 500:- där med. så helt plötsligt 1000:- extra =) nice!!!


image4
 


21 Maj

Sitter här som vanligt. och som vanligt ligger min misse totalt utslagen i mitt knä såå sööt så som hon jämt är. kommer sakna henne enormt mycker när ja är borta hela 5 veckor.
nu är de bara 3 veckor kvar eller till å med 2 veckor och 6 dagar om man ska vara noga. å tiden kommer gå fort nu. med tanke på att de är festival här i stan i veckan fast börja fundera på att skita i de. kommer ju bara bränna en massa pengar som ja inte har eller ja inte har råd att spendera. nu på tisdag så ska ja eventuellt på speedway om Mimmi kommer. återstår att se om hon dyker upp.
Hoppas pappa går med på att göra de med banken å att jag kan få en del. skulle lösa en hel del pengar problem i sommar. ja skulle kolla på de i morgon/dag sa han så de låter lite lovande. fan va glad ja skulle bli om ja fick de =) nä nu tittar smulan på mig å säger att hon vill att jag ska krypa ner i sängen så hon kan sova med mig. så stänger ner nu. godnatt alla nattugglor =)

19 Maj

Yterligare en dag mindre tills resan bär av =)
I går vart de festa av i alla fall som vanligt. va hemma hos kerstin för hon fyllde år. så dom hade gjort bål så ja att å åt en massa frukter =) sen blev de ett uppehåll hemma hos Titti och dom vart väl där i en 40 minuter. sen blev de puben. va väl okey där. tog en passoa och så fick ja en till av viktor när han kom senare. sen vart de en lite efterfest här med Titti, Therese, Leo och vivvi. kom väl i säng vid halv 4 så jag sov lite länge i dag vaknade vid 11 tiden. nu ska ja kolla på Trav och fotboll har tippat så hoppas på åtminstånde en liten vinnst. de börjar om 5 minyter så lär sluta skriva nu. å alla som läser detta speciellt vivvi å fanny nu får ni ta å skärpa er med bloggen eran ni skriver så lite å så dröjer de alltid länge innan ni skriver. hmm tråkigt ju vill ju läsa....

18 Maj

Sitter här med smulan i knä (såå söt så) =)
har varit hem till mamma å gjorde köttfärs å spagetti orkade inte ens halva tallriken. hmm. kolla lite på våra bästa år. vädelöst men man kan inte låta bli. sen va ja upp på stan me brorsan skulle lämna papper men de va stängt så får göra de på måndag. Då får ja pengarna senast på onsdag. bra de för ja har en massa räkningar. Halens 180:- ellos 300:- men då ska ja ha 150:- av vivvi för vi beställde tilsammans. de blir 430:- och så ska ja hämta ut ett kläd paket på 600:- så bara de är drygt 1000:- så lär ja köpa en mascara och hår färg ja eller slingor som fanny ska hjälpa mig med. så ska hon förhoppningsvis klippa etapper på mig =)
Har räknat lite mera nu på turkiet och pengar. kommer totalt få i hop 11 000:- och då går 7000:- till hyra,mat och två limpor cigg och 3 vodka flaskor. så man har gaderat ett tag. då har ja alltså 4000:- kvar då räknade jag att jag har 500 turkiska lira att dricka alkohol för under 5 veckor. blir typ 15 gångers utgång. då har jag 227lira kvar till va ja vill. delar man de på 37 dagar (är så många dagar ja blir borta) så har jag 6 lira om dagen att spendera å de blir ju lätt med tanke på internetcafe, cola, glass, buss, vatten =) så blir inte så snålt som ja trodde att de skulle bli. Nu är de inte lång tid kvar till de bär av. bara 23 dagar kvar. på söndag är de exakt 3 veckor kvar. har redan packat klart väskan de enda som ska ner är loctången, sminket, hårborsten, tandborsten och all mat om ja nu får plats med de. måste få tag på en våg så jag ser om jag har övervikt eller ej men de tror ja knappast att jag har är ju bara kläder jag har laggt i förutom skor å parfymerna. aja nä nu ska ja gå å röka.

Seg Söndag!

Usch ja hatar söndagar(röda dagar) är sugen på nå chips å cola men finns inget som är öppet...har nyss spelat en massa kort med isse å vivvi. å nu har dom dragit. ska se på tv senare. Först lyxfällan sen efterlyst, nyheter och pokermiljonen. I mon blir de stan med mamma. så får ja mina pengar av na. 1500:- å så ska ja lämna in papprerna till soc. nä nu har ja inge mer å skriva..

Känns lite bättre

Ja de känns lite bättre i dag. vart lite blandade känslor i går kväll. har pratat med mamma hon skulle sätta in en 500:- den 18 juni så då kan ja festa på midsommar + dagen efter jag kommer ner. så två gånger kommer ja kunna gå ut å ha kul i alla fall. bättre än ingenting eller ja kommer nog kunna gå ut 3 gånger för behöver ju inte bränna 100 lira på en kväll. Angie har änu inte hört av sig jag provade ringa men den va avstängt. så har skrivit till na både på mailen och i resedagboken få se om ja får tag på na. har pratat med en annan tjej Gabriella hon skulle höra av sig efter hon jobbat klart i kväll. sen eventuellt så kanske fanny å sara kommer ner i augusti då kanske dom vill bo med oss för då är vi ju själva då får vi in nån krona på dom oxå. ska ringa till dom i veckan å höra hur dom skulle göra. allt kommer bli bra de vet jag. huvudsaken att vi kan betala hyran å mat sen kommer vi ha kul ednå allt handlar ju inte om alkohol. kommer inte angelica så får vi betala 7600:-i hyra + mat 1000:- å taxi 400:- de blir 9000:- och kommer ha totalt 11000:- med mig så då får ja alltså 2000:- över inte mycket men då köper jag 2 limpor ciggaretter de blir drygt 300:- å 3 flaskor sprit lär behövas de blir oxå nått på 300:- då har jag 1400:- å festa för på 5 veckor haha vilket skämt. kommer ju ränna på internet cafe å så så pengarna kommer inte räcka långt. blir inte många strawberry diaquris för mig inte. men men allt handlar ju som sagt inte bara om alkohol. kan ha kul endå =) å skulle ja hitta någon som vill bo med oss å betala hyra så får ja ju mycket mer över då blir de kul =)

Visste de hela tiden

Krångel hela tiden å mitt fel tydligen. haha vilket skämt. "jag som litade på henne" tss.
Kommer sluta med att de bara är vi två som vanligt =) men vi fixar de de lovar jag men då blidde de inge alkohol denna sommar. eftersom vi får betala 7600:- i hyra till skillnad mot 3800:- har ju bara 10.000:- då får ja leva på 4 lira om dagen å de går till ciggaretter. tur att man har pool å att stranden är gratis. får lägga ut en annons på resedagboken få se om de kanske finns nån som vill bo med oss å betala hyra så de blir lite billigare men de är inte att hoppas på för sist ja gjorde de så va de ju bara angie som svarade och hon ska ju bo med oss men nu får ja inte tag på henne så nu vette fan hur de blir. hoppas verkligen att hon fortfarande ska med. får sova på saken så kanske de känns bättre i morgon. jag veta vi fixar de de har vi alltid gjort =)

Seg måndag!

Usch fy va den regnar hoppas de slutar snart ska ju ut å gå med Titti. hmm vaknade vid tio utav att pappa kom upp å frågade om ja hade hans körkort å de hade ja ju haha sen senast ja va på banken åt han. hade ju ställt klockan på 9 men måste ha sommnat om kunde ju inte sova i natt va för pigg. blir så när man sover länge dagen innan. Sitter just nu å lyssnar på Kenan Dogulu - shake it up sekerim så jädra bra låt men den kommer ju bli sönderspelad i sommar i turkland har redan hört att dom spelar den för fullt. undra vilka fler låtar som kommer bli sönderspelade brukar alltid vara några som man älskar men sen när man kommer hem därifrån så är dom som sagt sönderspelade så då hatar man låtarna i stället haha. nä nu får de fan ta å sluta regna usch...fan ska man hitta på i dag nu då. hmm aja har inte så mycket mer att skriva för tillfället. image3

Nu har jag äntligen varit ute å gått en vända. Blev med syrran å vivvi vi gick nästan till Avesta ridklubb. de va så varmt å skönt ute luften vart bättre efter åskvädret vi hade vid 6 tiden. riktigt mysigt de drog över snabbt men vart några riäla smällar å blixtrar.
I kväll är de pokermiljonen får ej glömma de. hmm få se va man ska hitta på fram tills dess.


13 Maj

Eurovision contest va i går ja. usch va dåligt de va i år tyckte de bara va skit låtar. glad vart ja i alla fall att turkiet slipper kvala till nästa år. något som vi får göra. ja fattar inte hur man kunde rösta på ukraina vilket skit. hade kunnat lägga minst hälften av dom rösterna på sverige så dom hade kommmit bland dom 10 i alla fall men nej då.. usch säger ja igen... hmm i dag smet smulan oxå men hittade på na eller ja totte fick tag på henne. så nu ligger hon å sover =) i dag är de exakt 4 veckor kvar tills vi åker väskan redan packad haha ne men ja testade om ja kunde ha min lilla väska (mellan stor) i stället för den jätte stora å de gick bra. den är full nu men ja ska ha en del av kläderna som ja lagt i väskan i handbagaget annars får ja inte plats med smink, å hår sakerna å maten. ska ha med mig kryddor (vitpeppar, aromat) såser (bea-sås, curry-sås) fisk pinnar haha och falukorv fast de lär vivvi ta i sin stora väska för ja får ej plats med de. aja nu har ja skrivit lite så nu ska ja kolla vidare.


Planering

Har 2000:- på kontot. 2500:- sparade hemma. 1500:- mynt, 1500:- pappa skylldig, 1000:- mamma skylldig och vivvi 500:- som hon är skyldig. de blir sammanlagt. = 9000:- förhoppningsvis kan ja få i hop en 1000 lapp till.
3800:- hyra. 200:- taxi, 1000:- mat. 300:- till ciggaretter blir 2 limpor. 300:- till sprit och 200:- till första ute kvällen. + 200:- till att handla handuk och lite smått å gott haha. de blir totalt 6000:- i fasta utgifter. så har ja 4000:- utöver de till att göra annat med och om man räknar om de till turkiska pengar så har jag 20lira om dagen att spendera på va ja vill.det är 100 svenska kronor om dagen å de ska ja absolut klara mig på om jag ger fan i å gå ut varje jäkla dag. har planerat att bara gå ut onsdagar, fredagar och lördagar. men man vet ju hur de går.

Godnatt

Har inte så mycket att skriva kommer inte på nått rättaresakt. i dag har man inte gjort mycket. setat här typ de enda. å kollat på hockeyn yes vi vann =) 7-4 till sverige. men längre än så här kommer vi inte för på lördag möter vi ju ett bättre lag. jaha sen kollade jag på lost, american idol, the closer och sex and the city. rolig dag ne de kan ja inte påstå men endå skönt att bara ta de lungt oxå. har varit inloggad på resedagboken länge i dag har läst en massa tjejers dagböcker som är i alanya nu och jobbar som reseledare jag vill verkligen gör de men jag tror inte jag kommer våga har lixom inte de rätta självförtroendet för de och så om jag går reseledarutbildningen så är de nån jäkla cabbare man lär göra å jag vägrar stå på scen men endå om jag gör de hur ska ja då kunna stå i en buss men massa okända folk och prata med dom?? jadu många tankar å funderingar men vi får se ska ja bli reseledare så drar jag antingen nu i år i november eller nästa år i aprill. kan inte skuta upp de nå mer. men vart ja ska få pengarna till utbildningen de är en annan femma. hmm.. 18000:-
nä nu orkar ja ej skriva nå mera är för seg för de.

9 Maj

Har nyss kollat på en massa tv. först american idol och sen sex and the city, hoppas de blir en av killarna som vinner gillar ingen tjej så speciellt mycket, tidigare i dag så va ja hem till mamma å duschade å myste med missarna å vovven. =) fast min misse (milla) har varit ute sen i torsdags så hoppas hon kommer in snart börjar bli lite orolig nu men hon har för sig så där att dra i väg en lång vända under sommaren inte första gången direkt. men hon börjar bli så gammal nu och att hon inte ätit nått gör ju inte saken bättre. aja få se om hon tittar in snart. hon kan ju lika gärna komma in en snbbis på nätterna mamma har ju fönstret öppet. ja va har man gjort mer i dag då.hmm...jo drack två groggar i dag å sedan vart de puben blev bjuden på en drink efter de så blev de inge mer så vart lungt. lite onödigt att ja drack men men thats life. nä nu börjar jag bli skapligt trött så nu stänger ja av dumburken för i dag. återkommer väl här såsmåningom, Godnatt.

Transfern klar

Japp nu är de klart fick mail av sonya och hon fixar så de kommer nån och hämtar oss skulle kosta 80 euro men de blir inte så mycket me tanke på att vi är 4 eller 5 st som delar på priset å de blir mycket bekvämare och går mycket snabbare att åka så här än att vänta på riktiga transfer bussen med alla sega turister å men deras halvtimmes stopp hela tiden där de kostar skit mycket att handla vatten tex kostar 5 lira när man normalt ger 0.50 lira för de så nej tack + att vi kommer fram mycket tidigare. aja skirver mer senare ska spela kort nu!!

3 Maj

Jaha så har man vart till soc i dag då. gick bra får pengar antingen i morgon eller på måndag. å nästa månad behövde ja inte gå dit för då skulle ja få postansöka så då är de ju redan klart att jag får då oxå. men i juni blir de problem ska ju till soc den 21 kl 10 men får se hur de blir me de. är ju inte hemma då om man säger så. jaha annars har ja inte gjort så mycket i dag. sitter här med smulan i knä å lyssnar på musik. ska väl kolla på ams å se om de kommit in nå fler jobb framförallt i turkiet men de har de väl inte.
Å du grattis!! =)

37 dagar kvar

Allt klart!

Japp nu är allt klart men alanya. förlängde kontraktet på lägenheten i dag tills den 2 september. å så blev de bestämt att fanny å michelle ska bo med oss. så då blev de inte så dyr hyra som de hade blivit annars. så snart bär de av typ 30 dagar kvar. åker den 10 juni å kommer hem en sväng den 18 juli och åker tillbax den 8 augusti å stannar till den 2 september. ska bli super kul, kommer inte att ha så mycket pengar men skit samma har ju till hyran å mat sen får de bli som de blir. kommer ha 10.000:- å utav de går 5000:- till hyran å maten så har bara 5000:- till annat. blir typ 27 lira om dagen å då kostar en drink 14 lira så blir inte mycket. men men... ja kommer ha super kul endå!!

RSS 2.0