30 December

242658-11Ska boka resa idag tror jag men har lite problem.
Kan inte bestämma mig för vilket hotell de blir vi ska
bo på. Om de blir på cleopatra sidan eller mer upp mot
25 meters gatan eller mot östra stranden. Skilljer inte
många 100 lappar. Vi bestämde oss för att lyxa till de lite och bo på hotell i 4 veckor i stället för att hyra en lägenhet i 2 månader. Då slipper vi städa och laga en massa mat men lite mat lär vi ju laga så man kan lägga pengarna på nå roligare. Blir ju billigare att handla hem och laga på hotellet en att äta ute hela tiden. Resan går på lite mindre än 6000:- och med både flyg, transfer, avbeställningsskydd, mat på flyget och hotell i 1 månad. Tycker ja verkligen är bra pris. Pengar har ja undan sparat med tanke på att pappa vann jackpoten på bingon på svenskaspel på 8000:- å jag får hälften. Så har ja egna undan sparat + att man hinner fylla år =)

27 December

image2

Jag som trodde att jag skulle vara hemma under sommaren för att jobba och sedan åka med vivvi till alanya i september 3 veckor med ving. Men pratade med Marlen i dag och hon ska åka i mars (och stanna hela sommaren) och då blev ja så sugen så ska beställa biljetter i veckan tror jag så då blir de alanya igen fast lite tidigare än vanligt, åker den 30 April och hem den 28 Juni. Så då blir de svensk sommar och eventuellt i september tillbax igen om de ordnar sig med pengar men de har de ju alltid gjort så de ska de nog göra nu med.
 Har redan hel hel del undan sparat fast en del hinner ja göra av med med tanke på att H&M sommar katalog kom i dag och bara ur den ska ja ha för 600:- och så har änu varken josefssons, ellos, halens eller laredoute kommit s blir nog en dyr sommar på kläder men men gillar man de så är de ju lätt hänt. I dag va ja till stan och kom hem med en top, ett linne och en bolero för totalt 154:- haha Nä nu väntar dom på att ja ska ta en grogg å hålla dom sällskap så lär väl ta å göra de haha.

25 December

Dagen efter julafton seg som bara den vart ju sent i går och full blev man.
Van 449:- och 111:- på bingon i går och i dag van ja 1250:- så de vart ja hemskt glad över.
I dag har ja förutom spelat bingo bara slöat framför tv kollat på en massa filmer.
Julklappar: 1000:-, 700:- på H&M, smink, väska, parfym och lite mer småsaker.
Nä nu börjar bingon igen.
God fortsättning!

11 December

242658-10
I veckan har jag slagit in en hel del julklappar
och i helgen ska ja nog sätta upp julgranen
så paketen har sin plats.



Snart dags att ta fram resväskan och börja packa.
och så får man börja skriva i resedagboken.
Mycke roligare att använda den är lunar.

Nä nu kom isse och vill ha en cigg av mig
och så ska vi spela kort.

Bingo i kväll eller inte???

8 December

Sitter här med en god grogg och lyssnar på musik innan travet och resten av tv kvällen drar igång. Efter de blir de nog kanske en vända till puben om inte isse kommer då blir de troligtvis kort spel för hela slanten =) Brukar lätt blir så när hon är här men de säger ja inte i från om för de är ju roligt. I veckan har ja varit duktig har sätdat hela mitt rum en dag å så tog ja syrrans och brorsans rum oxå. så nu är de bara tre rum kvar. Köket är ju värst för de ser ju likadant ut några dagar efter att man städat. I veckan som kommer händer de väl inge speciellt ska upp till lärcentrum för att lägga till ett nytt ämne nu har ja bara 290 poäng kvar att fixa innan ja får nått från csn. Nä nu kom isse precis så nu kan ja inte sitta här. Ha en trevlig helg....

5 December

                                                         
Fick Godkänt i Geografi A I går Usch va nervöst de va.
Men är inte glad för betyget eller klart ja är glad att jag fick G.
 men eftersom jag fick 3 VG och två MVG på Uppdragen
så vela ja ju få högre betyg men ja kunde ju för tusan inte svara på en enda fråga av de han sa.
Så ja fick enbart godkänt för att ja hade gjort så bra uppdrag.
Kunde knappt höra va han ställde för frågor jäkla skit system dom har börjat med.
Aja ska ta å plocka lite på rummet.

image8

RSS 2.0