24 April

Vilken kanon dag de är i dag, sol och värme så långt ögat når, har varit på stan och kollade i affärer, fanns väldigt mycket snygga kläder och jag har ej råd att handla något men med tanke på att jag hade presentkort kvar på H&M så köpte jag en klänning och en kjol, va bara tvungen att lägga till 40:- så kom billigt undan, sedan gick ja till systemet och köpte 4st 7,0 cider päron och äpple som jag ska dricka till grillningen, gick oxå till coop och handlade de sista som bröd, pommes pines, barbecue sås m,m ska bli så gott har ej ätit något i dag bara för att jag vill hålla mig till 4 då Titti och vivvi kommer så ska syrran vara med oxå, blir grillad kyckling spett, med sallad och vitlöksbröd till med en kall cider kan en fredag bli mycket bättre en så här =) ÄNTLIGEN SOMMAR =)
Fick även reda på att pappa och bror min är på väg hem, dom skulle ha åkt hem i morgon redan men är tydligen på väg nu, men har drygt 55mil så de dröjer ett bra tag till innan dom kommer, då får min misse massa god fisk =)

Nä nu ska ja spela lite på www.spigo.se så jag kan fördriva den här långa timmen som är kvar.
Ha en trevlig fredag de ska jag ha =)


21 April

Nu har jag som vanligt inte skrvit på ett bra tag, men i dag kände jag för de, blir inge vettigt men lär väl skriva ner några rader. Praktiken flyter på bara bra, trivs som bara den lugna dagar och trevlig personal, synd att man inte hade de som riktigt jobb istället för bara praktik, är bara en och en halv månad kvar då jag slutar där 1 juni. Sen bär det ju bort mot varmare grader =)
Nu är pappa och bror min uppe i fjällen och fiskar i en vecka, dom åkte i fredags tidigt på morgonen, så nu är de bara jag och smulan hemma, förutom nån timme på eftermiddagen som syrran är här.

Har inte kunnat hålla mig så jag har beställt lite kläder till sommaren men är inte för så mycket ingen fara.


Ellos: Lila topp 149:- och Röda 69:- plus en vit BH 99:-
och en vit tunika för 99:- som jag ej hittade nån bild på.
 
Med mina rabbatter gick de på 310:-

H&M: BH Och trosa på rea,98:-,49:- även bikinin på rea, 98:-/79:- shortsen 59,90:-
Sen har jag med samma paket köpt två par skor, och en topp till lillasyster så allt
som allt med rabbatter gick de på 600:- kommer inte fören i slutet på maj.



Nä nu ska syrran sitta här så lär byta plats med na innan hon ska hem till mamma.

5 April

Nu är de mindre än två månader kvar tills det bär av mot Turkiet igen, känns som de va väldig länge sedan jag var där nu men va ju dit två gånger i sommras. Ska bli väldigt skönt att komma i väg 3 härliga veckor.
Nu har vi fått lite vår här hemma, solen skiner och värmer en hel del, hoppas bara att de håller i sig men brukar ju alltid bli nå bakslag så får se hur de blir. Ska ta och äta strax (gratäng med fläskfilé) sen blir de att städa mitt rum, tråkigt men är ett måste.

RSS 2.0