28 september

Vaknade hyffsat tidigt i dag då jag skulle upp till stan och lämna ansökan om att få börja plugga igen. och de lär bli ett bra tag som jag kommer göra de då dom två urav dom 4 ämnena jag valt är på 10 veckor. + att jag ska lägga till ytterligare 3 ämnen senare så om jag räknat ut rätt så kommer jag plugga ända till maj och de blir bra de då jag åker till Turkiet då. Hoppas bara jag klarar av de denna gången, men dom två första ämnena kommer jag klara då Tyska är lätt och webbdesigne ska jag få hjälp av sara som är så duktig på de.

Har inte kunnat hålla mig borta från www.hm.se så har ökat på kontot en del (ops) Här kommer några bilder på de jag beställt under hösten, och mycket mer vill jag ha men nu får jag ta och ge mig ett tag.


Nu ska jag spela lite på www.spigo.se

21 september

Nu va de evigheter sedan jag bloggade men ändå har de inte hänt något speciellt under tiden.
Ska väl börja plugga i vinter och hoppas de kommer gå bättre denna gången. Kanske blir en sista minuten i oktober om de dyker upp några bra resor. annars blir de inte fören nästa sommar.

Har skaffat oss två små missar oxå syskon är dom och de är inte en lugn stund här hemma. Busar med allt dom ser inklusive mina gardiner och bakom mitt element så blir inte så mycket sömn på nätterna men men kul är de ju.
nä nu vart de några rader men kommer jag ej på att skriva.

RSS 2.0