31 Augusti

Usch är took förskyld, bara slog till på torsdagen så har varit förskyld och haft ont i halsen hela helgen men endå har jag varit ute på krogen både i går och i fredags galen som jag är. i går hade jag till och med ingen röst men de sket jag i, vivvi fick beställa åt mig haha. Har som tur va fått tillbaka lite av rösten och hoppas jag får till baka mer tills i morgon då jag ska på den där arbetsintervjuen. usch fy för att behöva kliva upp halv 6 på morgonen men men lika bra att vänja sig om man skulle få jobb. jag som älskar att sova åtminstonde till en 11 på dagarna och då är jag endå uppe till en 2 om nätterna. men men får väl ändra på de den dagen jag får ett jobb, när nu de ska bli. kan ju sova drygt 2 timmar på tåget om jag känner för de. Vivvi ska med oxå så efter jag varit på max så ska vi gå på stan och sen äta på kunghallen för jag vill ha tacos och vivvi vill ha kinamat och där har dom ju så man kan välja på en massa olika. Nä nu ska ja fortsätta med att söka jobb.


26 augusti

Hihi =) fick precis ett trevligt telefonsamtal. Dom ringde nämligen från max på Hamngatan i Stockholm och dom vela att jag skulle komma på en intervju på måndag kl 9 så då blir det bara att hem och vända nästan. Åker hem i dag med sista tåget vi fick tag på lika billiga biljetter hem alltså för 1:- styck =) tycker jag är väldigt billigt för att ta sig till stockholm och hem. Hoppas bara intervjuen går bra, undra hur många som har sökt för dom skulle ha in 10 st.
Har boende i farsta blir en jäkla massa pendlande till centrum varje dag men de får gå. nä nu ska ja kolla vidare får skriva mer senare.

25 augusti

jaha nu drar jag snart till stockholm, fick tag på en biljett för 1:- så då hade jag råd att åka hehe. hoppas den blir lika billig hem. ska sova kvar i stockholm några dagar hos en kompis, ska söka en massa jobb hoppas turen vänder nu.
Grattis Fanny till jobbet =) nu är de min tur att hitta något jobb...

24 augusti

Har precis delat en kebabpizza med pappa så är jäkligt mätt.
Ska på bio om en stund på Arn filmen. Igentligen kände jag inte för att gå med har ändå inge bättre för mig å de va bara skit på tv i kväll.

Va ut i går med och de va tok mycket folk så kul var de.

22 augusti

Kryssningen var väldigt roligt hoppas vi kan göra om de snart igen.
Har hämtat ut 3 paket i dag =) roligt med nya kläder men inte lika roligt när räkningarna kommer.
men men 1 månad kvar tills dom kommer.

Ska dricka lite i dag som vanligt men kul är de ju. Köpte med en smirnoff appel så de ska bli gott =)
vet inte om de blir utgång då de är slut på pengar har en 100:- men ska ut i morgon så den spar jag tills dess.

nä nu ska ja kolla vidare på nätet sedan göra mig i ordning.

18 Augusti

Ska strax åka på bingo med brorsan och vivvi ska bli roligt och hoppas man kan vinna något speciellt potten på 13.000:- skulle inte sitta helt fel =) men jag blir glad om jag vinner tillbaka de jag spelar för (230:-)
vann faktiskt 400:- på jack vegas i dag och jag stoppade bara i 90:- så kanske har turen med mig i dag =)

Hämtade ut biljetten till kryssningen i dag oxå ska som sagt bli kul och komma i väg.

Va nyss och hämtade Erica i Hedemora från hennes jobb så vela hon åka till ÖB och Jysk så följde med na in och kunde inte motså att köpa två filmer (bruce den alsmäktiga och sweet home alabama) har så lite med filmer och de va ju två för 99:- så ska nog dit och köpa flera i veckan. köpte även 12 pack popcorn och ett yatzy spel som jag ska ha med mig på kryssningen =)

Nä nu ska vi åka så lär stänga ner.

17 Augusti

Sitter här i mörkret i mitt rum med en cigg i handen (jag vet ska inte röka i mitt rum men jag har fönstret öppet) Lyssnar på turkisk musik och bara tar de lungt, finns ju aldrig något att göra på söndagar + att de regnar ute. har enbart tittat på tv och inte gjort ett dugg. vivvi är här nu men hon sitter bara i soffan och orkar inte hitta på nått så då satte jag mig här...
Va ut i går bestämde mig i sista minuten i går kväll typ vid 10 så de blev att svepa tre groggar och göra sig i ordning, kom ut till halv tolv, de va en hel del folk så de vart kul så ångrar inte att jag gick ut.

Adams vann speedways grand prix i går i Målilla och fusk pappa va ju där och såg allt live medans jag fick se de på tråkiga tv;n. han vann rätt lägligt då de va hans 100 GP tävling =)

Har inte fattat nå beslut än om jag ska åka eller inte känner jag mig rätt så kommer jag inte göra de fören strax innan de är dags att åka.

15 augusti

Åka eller inte åka? ja de är den frågan jag ställer mig just nu. Vill ner men endå inte eftersom jag kommer vara själv flera dagar. + att jag inte får i hop så mycket pengar. kommer ha mindre än 100:- om dagen. har på mig till på fredag att bestämma mig. om jag inte bestämt mig då så betalar jag biljetten i alla fall tror jag för den kostar bara 500:- så då har jag på mig till 1 oktober och bestämma mig om jag ska åka eller inte. aja återstår att se hur jag gör.

Ska i alla fall ut i kväll =)

14 Augusti

Jaha nu ska man kanske till alanya den 1 oktober, bokade dit biljetten i går från apollo för 498:- så billigt så kunde inte låta bli, vet inte hur länge jag kommer stanna då jag inte har någon biljett hem men blir inte längre än 1 månad. Ska bo i fannys lägenhet kommer få vara i alanya själv ett tag eftersom fanny ska till kemer och marmaris. så får se hur de går, klart jag kommer klara av de men vet inte om jag kommer vilja gå ut på kvällarna då eftersom det är så långt att gå till lägenheten från hamnen, taxi har man ju kanske råd med en eller två gånger eftersom de kommer bli snålt med pengar då inte den här resan var så planerad. Får se hur de blir. vill att vivvi ska åka oxå men hon kan inte stanna lika länge så får se hur hon gör om hon åker med oss eller om hon åker ner senare.

kryssningen är bokad nu oxå =) Blir jag, isse, vivvi och bror min som åker den 20-21 med cinderella. kostade bara 110:- per person att åka med buss och B hytt. ska bli kul att komma i väg på något för en gång skull.

10 Augusti

Nyss klivit upp hur sängen, vet inte vad som har hänt har börjat sova till kl 1-2 om dagarna de brukar jag aldrig göra. men är så trött nu för tiden. hoppas de går över hatar att sova bort dagarna. I alla fall så vart de utgång i går för mig å vivvi, vi bestämde oss vid halv 11 i går kväll haha så vi kom väl dit till kingen vid 11 tiden och de va en jäkla massa folk, rätt kul va de fast man var så gott som nykter.

I dag händer de inget, ska väl äta om ett tag sen går ja nog hem till mamma, för pappa och bror min sitter bara å kollar på en massa os.

6 augusti

Jäkla skit det är ju för tusan cityfesten i dag fram till lördag och inte ens krona har jag..jag vill ju dit de är ju så kul där.

4 augusti

jaha då sitter man här igen som vanligt och gör ingen nytta, men i dag har jag faktiskt varit duktig jag har städat mitt rum och håller fortfarande på med dom andra men tog en paus nu. lyssnar på nrj radion och röker just nu.
har satt upp mina nya gardiner vart jätte fint =) på tiden har ju fan haft samma jäkla gardiner i flera år så började tröttna. Tog ner mina stora högtalare som stått på min bokhylla och viktor trodde han kunde sälja dom åt mig men de tror inte jag, är ju inga som använder sig av sådant nu när datorn finns. men han får ju gärna försöka är ju aldrig fel med lite extra pengar. I alla fall inte nu när man sitter dagligen och kollar på resor till alanya + att jag kollar på en massa gammla kort från alanya, tänkte lägga ut några här men då blir väl inte vivvi och fanny så glada när korten är så gammla och på oss när vi är rätt onyktra haha. Nä men antagligen åker jag ner med Vivvi och Ida den 11 oktober för då går de en resa med kunfly för 995:- och hem den 1 november för samma pris. men ingen av oss har råd att boka fören i slutet av augusti så får se om resorna finns kvar till de fina priserna. Och om vi lyckas hyra någon lägenhet till bra pris.
Nä nu lär ja väl ta å fortsätta med de jag gjorde innan jag hamnade här.

3 augusti

Är rätt seg i dag efter utgången i går. hade väldigt trevligt bortsett från en stund då jag träffa på den där idioten som har ett hjärta gjort av sten. tack fanny för att du ställde upp och bryr dig. Behövde dig där. kändes bra på en gång.
har han inte kvar på msn, mobilen och lunar de enda jag har är hans fönster mitt i mot mitt.

Nä nu skulle de inte sitta fel med att ligga på en båt i alanya. hoppas man kommer i väg snart. vill verkligen ner igen.

1 augusti

Satt mig precis här med en kall päron cider 7.0, ska ut i kväll på kingen hade först tänkt att vara hemma och ta de lungt men jag ångrade mig och vill ut och ha roligt. Så ska börja göra mig i ordning om en stund är ju så varmt så lär vänta ett tag till. Shoppade lite i dag på skokanonen köpt en ny väska och en plånbok för 110:- nä nu får vivvi ta å komma så vi kan spela lite kort.

RSS 2.0