29 juni

Beslutsångest har jag. Om jag ska gå på sala festivalen eller daldansen de råkar ju vara samma helg. dumma. Har verkligen sett fram emot daldansen men de va betydligt bättre artister i sala än i hedemora. men tror jag får ta sala på fredagen och hedemora på torsdagen och lördagen.

Nu är de bokat och klart till norge ska upp å fiska med pappa, bror, två kusiner och vivvi. fast jag kommer ju inte fiska något tror jag. jag håller mig vid poolen och alkoholen hehe.

nä nu ska ja ta å gå ut en sväng man kan ju inte sitta inne i den här fina vädret man lär ju passa på att vara ute i den svenska sommaren medans de går.

23 juni

Jaha då har man kommit hem till sverige igen då. usch vill verkligen inte vara här hemma. men men man måste väl.
Hade i alla fall väldigt roligt och kändes bra att umgås med fanny igen.
I går vart de lite fest även fast de va söndag. vi åkte ut till lillsjön och tältade pappa, viktor, vivvi, totte och bror å syster. de va skönt att komma ut lite. satt vid brasan hela kvällen. Och i kväll blir det bingo å sedan kanske jag ska hem till en kompis blir nog att jag sover där då men får se har inte bestämt mig än om jag orkar.

Lär gö mig klar nu får väl skriva nån annan gång när jag har mer lust.

19 Juni

Allt ar bra har nere i varmen. bara tva utekvallar kvar sen ska man hem till sverige igen...
orkar inte skriva nagot. sa far göra de nar ja kommer hem.

5 juni

Känns lite bättre nu. måste ha varit någon slags resfeber, ska sova snart hoppas de känns ännu bättre i morgon.

4 juni

satt mig här ett tag medans det är nyheter på tv efter de ska ja se på fortsättningen på lost.
prata lite med fanny oxå och de känns som om jag ja jag vet inte vad ja ska säga känns inte bra eller rättare sagt det känns inte rätt. kommer säkert bli att jag blir som en svans efter dom för att jag inte ska behöva vara själv. aja har natten på mig att bestämma mig får se hur jag gör. vill ju verkligen ner men jag vill inte vara själv för då vågar ja inte göra något. lär bestämma mig innan vivvi åker i morgon till gävle för hon ska växla in alla mina pengar så ja får 500 lira.aja nä nu börjar lost.  

3 juni

Krångel vi trodde att vi kunde åka till stockholm och sedan ta en buss från centralen till norrköping men de sket sig vi hade kollat fel så vi måste åka via västerås till norrköping och den tåg biljetten kostade 220:- var och vi som redan hade bokat och betalat tåg biljetten till stockholm...dumma...men men tur att vi kollade upp de så vi inte fick gå brandvakt på centralen haha. kollade även på ticket nu å nu har dom sänkt resorna rejält finns en vecka med hotell för 898:- men då vet man inte vart man hamnar men endå vi hade ju kunnat bo i fannys lägenhet då hade jag sparat 1000:- men men har i alla fall fått i hop till 400 lira så jag klarar mig men de blir snålt kommer bara ha råd med en happy hour varje dag men men drack inge mer när ja var nere nu senast heller. den kostar ju 15 lira och jag har totalt 28 lira om dagen å då kostar en liten vodka 11 plus juice 2 lira. så va fan ska ja äta för för jäkla pengar hmmmmm......

nä nu lär jag ta å börja packa har ju inte ens tagit fram resväskan....

1 Juni

Bokat å klart =) åker på fredag med fanny till Turkiet för 14 gången =) ja vet jag är galen men men...
Ska bli spännande är lite nervös för jag och fanny har knappt umgåts något de senaste året men vi kommer nog fåre så kul. Vi flyger från Norrköping den här gången så vi lär ta oss till stockholm med tåg och sedan tar vi en flyg buss till Norrköping. Jag var tvungen att boka av hemresan med turkietresor och boka en annan flyg biljett hem den 21 juni altså på midsommardagen för ingen vela hämta mig på arlanda när ja skulle ha kommit hem den 20 på kvällen alla vela festa då bara för att det är midsommarafton. så ja bokade med kunfly kostade bara 695:-

I helgen har de blivit en massa festande för de har varit karneval eller avesta festivalen som de nu heter. Det har varit kanon väder och skit roligt va med vivvi och syrran hela tiden vi fick åka en massa gratis på virvelvinden så man är aldeles knäpp i nacken men men är ju endast en gång om året så klart man åker å speciellt när man får göra de gratis =)

Nä nu ska ja kolla runt lite sedan blir det sängdags ska upp tidigt och hjälpa pappa.

RSS 2.0