26 Oktober

Nu är hela resan betald och första delen på hyran. så nu är vi snart på väg igen =) Känns mysko att åka på vintern men endå spännande. Annars har de inte hänt så mycket, ska börja plugga nästa vecka usch kommer inte klara de. men men..Nä nu ska ja sova är väldans trött...

18 Oktober!

Mycket har hänt sedan jag skrev senast har verkligen varit dålig på att skriva i min blogg.
Har varit på Arbetsintervju på Macdonlads i Hedemora förra veckan. och så nu på Måndag ska jag på arbetsintervju på Hedemora StatsHotell. Så de börjar arta sig med jobbsökandet i alla fall ett steg närmare än att bara få ettt nej via mailen hela tiden.
Så i veckan bokade jag och vivvi våran biljett till Alanya i vinter. Så vivvi betalade in första delen i dag och restrerande i slutet av denna månad så ska jag ge henne pengar när jag får mina. Så då var man på väg igen och för första gången på vintern de ska bli spännande men endå lite nervöst har ju hört att de är en sovande stad men de kan de ju knappast vara när de endå bor 50.000tusen året om där. Fan planet flyger 07.45 från arlanda sen ska vi flyga till Oslo för att hämta upp norrmän och efter de flyga till Antalya usch de kommer ju ta enu längre tid jag som hatar att flyga. Har fixat sig med lägenheet i Alanya oxå va lite nervös att vi inte skulle fixa någon men de ringde en gubbe till mig i veckan eftersom jag skrev på han lägenhet via blocket. sedan har faruk hittat en som vi kunde hyra så får se vad de blir. Aja nä nu ska ja krypa ner i sängen är skit trött.

RSS 2.0