23 Juni

Jaha da va man inne pa sista dagen da. aker namligen hem i morgon. Men har redan bokat en ny biljett ner =) aker med Fanny den 29 augusti och har ej nagon biljett hem sa far se hur lange jag stannar. men lite skönt ska de bli att komma hem och va med om en svensk sommar i 2 manader. Hoppas vi hittar nagot bra stalle att bo pa.
Skulle vara nykter de dag men sa angrade jag mig sa jag har redan köpt en vodka flaska, syrran lovade att dra upp mig i morgon bitti da bussen gar redan kl 07.35 Men har redan packat allt sa allt ar klart. aja nu skriver jag inge mer fören jag kommer hem.

16 Juni

Lika varmt fortfarande, haller pa dö av varmeslag =)

Fanny har du lust att ringa till comvıq och höra varför inte jag kan ta emot sms? tala om att jag ar har nere, och skicka ett sms till vivvi sen ar du snall. du kan ju mitt nr och pers nr.

Na nu ska jag kolla lite bloggar och sedan ner i hamnen och köpa varan vodka flaska som vanligt =)
Tror jag kommer hem den 24 och aker ner igen i början pa augusti.

12 Juni

Hej hej allt ar bara bra har bora, varmt som bara den haller pa dör av varmeslag haha. har varit till stranden 4 ganger (varav en gang sjalv i dag da alla sov) har varit till aquaparken och aven pa en battur sa har hunnit med mycket pa 9 dagar. Har aven varit ut varje kvall, vilket ar valdigt roligt men hade varit annu roligare om Fanny hade varit har sa de hade blivit lite mer röj =) Ater lite daligt da jag ej far i mig nagot i denna varme men kvallarna gar de lite battre, ar van sa ar ingen fara. Na nu ska vi kila vidare till en market butik och köpa vodka sa man kan dra i gang igen =)
(vet ej an om jag kommer hem eller inte, det aterstar att se.)

RSS 2.0