23 Maj

Bara cirka 10 dagar kvar tills de bär i väg till värmen och solen, kan inte riktigt förstå de än, packat väskan har jag gjort om och om igen flera gånger för att försöka få plats med allt man vill ha med sig och ta ur sådan som man igentligen inte kommer använda, ända tills man kommer ner och ångrar att man inte tog med sig den toppen eller kjolen haha brukar aldrig ha problem med att packa, brukar tycka att det är roligt men inte denna gången när man inte får plats med allt. Lär till banken i veckan och växla in så jag får lite euro till antalyas taxfree så jag har till cigg och alkohol =) annars så använder jag alltid turkiska liran då jag tycker de är bättre än euron. så på måndag lär jag betala alla mina räkningar och så ska ja till ams på nå möte. Har även bestält en flaska sprit eller rom redan från vings taxfree katalog blev en bacardi appel som jag och syrran ska dela på. Tyckte den va så billig kostade bara 139:- för en hel liter, medans jag betalar 96:- för en 6cl på krogen. va ut på krogen i går med bror min de va rätt kul, bra musik, + att jag fick träffa en viss person oxå =)


Grattis till min kusin Titti som fyller 24 år i dag =)


16 Maj

Sjuk är jag, har inte varit på praktiken på hela veckan, i måndags han jag inte, tisdags va ja till stockholm för vivvi skulle på jobbintervju och jag med. vart lite shopping oxå, kjol och leggings till syrran och en topp till mig. sedan i onsdags och fram till i dag så har jag och är sjuk, i går hade jag en jäkla feber, i dag har jag knappt någon röst och en jäkligt iriterande hosta, men är bara glad att jag är sjuk nu och inte när jag ska åka, är ju bara cirka 2 veckor kvar nu. och återstår att se om jag kommer hem eller inte efter resan, då jag sökt jobb på ett hotell i side och dom sa att jag skulle komma dit när ja är i Alanya. så får alltså bli en tripp till Side =) Hoppas kan man ju i alla fall, får jag jobbet så blir jag kvar enda till Oktober. inget jobb som man blir rik på men jag får ju erfarenhet och så får jag ju vara i de landet jag trivs bäst i. boende och ett mål mat om dagen får man + att dom fixar visum och arbetstillstånd och biljetten hem. skulle vara jäkligt kul om jag fick de.
I kväll blir det lugnt ska se på eurovision med vivvi. mina favoriter är, Island, turkiet och sverige så klart.

3 Maj

Kan inte begripa att det är maj redan, vart tog mars och april vägen? Har hängt in min vinterjacka i garderoben nu =) har gått omkring i leggings och sandaler i över en vecka, äntligen sommar =) har redan hunnit bränna mig på ryggen =)
Om exakt 1 månad är vi på vårat hotell som vi ska bo på i 3 härliga veckor. Åker ju som sagt 3 juni 07.30 lyfter planet från arlanda. Undra om de kommer komma någon taxfree katalog eller om man lär beställa en själv, är första gången jag åker med ving, alla andra bolag jag flygit med så har de alltid kommit en katalog på posten. ska gå in och kolla på deras sida nu.

RSS 2.0