30 Oktober

Har som vanligt inte skrivit på en vecka. Sitter är och har precis läst alla blogginlägg va typ 25st alltid lika roligt att läsa alla, det är de första jag gör när jag sätter mig vid datorn =)

i dag har jag inte gjort mycket sov extremt länge i dag enda till halv 1. och ändå när jag vakna va ja fortfarande trött. måste köpa vitaminer så man blir lite piggare, jag gillar inte den här årstiden med mörker, regn och blåst usch. nä jag är en sommar person helt klart =)
I går vann jag på travet då blev jag glad även om de bara va 400:- så va de välkommet =)
Så ska gå på stan med syrran i morgon, lär upp till ams oxå är ju tvungen att lämna in en jobbansökan varje fredag med en massa jobb, har hitils sökt 4 st den här veckan så lär sätta mig och söka en hel del till är inte så peppad på att göra de då jag har sökt över 50 jobb den här månaden och bara får nej svar hela tiden så tappar man tron och hoppet på att få ett jobb känns som man är helt vädelös men men. Ska även medela dom att jag ska med på rekryteringsmässan i borlänge som är i början på november.

I går beställde jag även två klädesplagg till mig kunde inte stå emot. blev en röd klänning (till julafton) och en lång polo tröja svart och vit randig.

(Jag trodde du hade förstått de vi pratade om för ett tag sedan men tydligen inte, du lovade att de inte skulle hända nå mer gånger. jag orkar inte bry mig längre men besviken blir jag och de vet du och ändå skiter du i de. de här tär på våran vänskap)

Nä nu lär jag väl börja med jobbsökandet igen.

23 Oktober

I går vart de nån grogg med bror och vivvi. blev en sväng till king arms oxå sen hem igen och då kollade vi på film (guldkompasen) var okey inte mer.
I dag blir de lungt ska bara kolla på en massa tv, Lyxfällan(tror jag), heros och hels kitchen och eventuellt shark om jag orkar.
I morgon efter 2 tiden ska jag, syrran , brorsan, kerstin och pappa åka till kupolen och shoppa =) eftersom han vann pengar för ett tag sedan, de ska bli roligt. Sen blir de idol länktar =)

20 Oktober

Fy vad besviken jag är i dag. Jag fick inte tag på någon Metallica biljetter jag som skulle ge bort en till min bror i julklapp han älskar ju dom mer än mig. men biljetterna tog slut på 30 minuter och endå har dom två konserer i globen. visst på tradera, blocket och två sidor till finns de till salu men för 2000:- styck. om igentligen kostar en biljett 500:-
Har lixom inte råd med de. Men vill verkligen se dom. Och vill verkligen att min bor ska få se dom en gång till. Tycker de är så dåligt att folk får köpa flera styckna och sedan sälja ut dom för mycket dyrare pris (visst smart gjort) men som en anna har ju inte råd med de. Aja skit samma går ju inte att göra något åt de nu men grymt besviken är jag och kommer nog vara de ett tag till innan de går över.

16 Oktober

I går var jag ut på Kingen med vivvi och isse, va mycket folk men knappt några man kände igen.
I dag har jag bara tagit de lungt förutom att jag har städat och möblerat om i syrran och brorsans rum. Hämtade ju ut två paket i dag ett från H&M enbart julklappar och sen ett stort paket från Jotex som inehöll två julklappar och gardiner och ett varsit påslakansett till deras rum så när jag bytte de så passade jag på att ändra och städa oxå gick på en timme.
Går fort bara man tar tag i de, syrran hjälpte till oxå, de minsta hon kunde göra med tanke på att hon har en sådan snäll syster som köper nya saker åt henne till hennes rum =)
I går fick jag oxå för mig att städa och då tog jag köket och även där möblerade jag om och damsög och skura golvem. Så har varit riktigt duktig.
Pappa sitter och dricker med två vänner och kollar på hockey undrar om jag ska haka på eller om jag ska hålla mig tills i helgen. Aja ska läsa lite bloggar nu sen får jag se hur jag gör.

13 oktober

Har nyligen kommit hem från bingon i avesta var där med pappa, vivvi och så va syrran med, pappa vann 700:- jag 200:- och syrran 100:- så de gick bra i kväll =) och i går vann jag ju 300:- på bingolotto =)
I morgon är de bingo igen i Fagersta så dit ska vi alla oxå, mycket mindre folk där så de är större chans att man vinner där så de är mycket roligare där, så får se hur de går.

Tidigare i dag va ja och vivvi upp på stan för hon skulle till ams på möte, jag sökte en massa jobb i åre (säsongsjobb) hoppas jag får något. Sedan åt vi en varsin hamburgare. Gick även en vända på stan men som vanligt när man har pengar så hittar man inget man vill ha men när man inte har pengar så vill man ha allt. Varför är de så?

Har beställt en del julklappar i dag till mamma, pappa,viktor och syrran, ska fortsätta nu lika bra att börja i tid är ju bara 2 månader kvar. Tar ju 1-2 veckor innan sakerna kommer och räkningarna kommer ju förns en månad senare och då är de ju nästan jul.

Nä men nu vart de ju lite skrivit för min del oxå de va ett tag sedan =)


12 oktober

Sitter och spelar bingolotto med vivvi och jag har redan vunnit 200:- de tackar jag för =)
I dag har jag inte gjort mycket, mest kollat på tv.
I går vart de lungt drack inte en droppe, satt och kollade på två filmer.
först flightplan med vivvi sen gick hon hem
och då kom fanny över och vi kollade på en beckfilm.

Nu ska jag fortsätta kolla på bingolotto.


11 oktober

Grattis pappa till 7 rätt på V75 som gav dig 55000:-

Har inre skrivit på drygt en månad men har inget att skriva heller och har inte orkat.
mycket roligare att läsa alla andras bloggar.

va i alla fall ut i går och de blev en hel del folk, va rätt kul.
I kväll blir de lungt, ska kolla på postkoden och en film på tv 4+
pappa vela att jag skulle fira med han men jag vet inte om jag orkar så får se lite senare.

RSS 2.0