29/1

Har precis satt in pommes i ugnen och ska snart börja med köttet + bea-såsen mums
har även lite funderingar på utgång i kväll men de blir då inge hotell blir gammla hedliga kingen va flera månader sedan man va ute... förr sprang man ju där varje helg. Få se senare i kväll men ja vill komma ut och de är ju endå löne helg så de blir nog en hel del folk. I går vart de lite dricka, delade några cider med syrran och tittade på lets dance, jag tyckte inte att bagge skulle ha åkt men men rybak är ju kvar =) senare gick ja hem till mika och spelade lite bowling va skit kul även om ja bara kom tvåa hela tiden. men dom spelar ju de spelet hela dagarna och va typ 3 gången ja spelade så jag tyckte jag gav dom en match =)
Nä nu lär jag till stekpannan.


11/1

I går kväll hyrde jag och syrran en film via telia boxen fast jag hade redan sett den men syrran såg att de fanns en tvåa så den ska vi se i kväll, minns tyvär ej namnet på den är rätt dålig på filmer hehe.

Har precis skalat en massa potatis som ska bli mos till fiskpinnar mums är så hungrig.
Nu ska jag försöka leta lite jobb och skicka i väg, har ju redan kommit in en massa sommar jobb =)
Har sökt till eskilstuna zoo skulle va kul att få jobba där =)

Nä nu är de dags att steka lite fisk.

10/1

Har varit på lite ärenden i dag uppe på stan 2 gånger för att vara exakt men nu ska väl allt vara klart hoppas jag.
Hämtade även utt ett paket från Ellos med den ljus rosa tröjan och byxorna.
Svarta snygga tröjan kom på posten i Fredags redan.
Och linnena och cardiganen köpte jag tidigare.
Skönt med lite nytt i garderoben







Mötte på en person inne på ica i dag oxå, visste inte om jag skulle säga hej eller inte.
Men såg så sur ut så jag gav tusan i de. va för mening lixom.
Men tråkigt att de är som de är.



7/1

Ska strax upp på stan och göra lite ärenden sen in på coop och handla till tacos som vi ska ha i eftermiddag ska även handla till en potatisgratäng som mamma ska få göra åt oss tills i morgon så pappa slipper stå vid spisen han ska bara ligga och vila och de gör han just nu. Va 3 reben som va av och antagligen nått med lungan eftersom han hostade massa blod i morse sa han. Är fortfarande orolig för han men han är stark så han ska nog fixa de här. Skulle ha åkt på bio i kväll men ställer in de och få se på den en annan gång.

6/1

Äntligen fick jag i väg pappa min till akuten envisa jä*el gud vad orolig jag är för han. Undra om de blir Falun på en gång med de kommer han vägra men hoppas att de inte är så alvarligt som de verkar vara. usch och fy kommer inte kunna slappna av fören antingen dom ringer eller kommer hem, tänkt om han blir inlagd....Varför ska han vara så envis undra vad jag har fått min i från =) både bra och dåligt...

RSS 2.0