25 Februari

Känns som att de inte kommer bli nå alanya i Maj för hon har inga pengar. Jag som verkligen såg fram emot denna resa. Men är en månad kvar innan sista delen måste betalas så återstå att se. Men inte kommer väl hon få fram 5400:- till dess. Men hoppas kan man ju alltid. En annan har ju sparat så man har allt fixat.
Kryssningen kommer bli av i alla fall. Tur de i alla fall. Nä nu ska ja söka jobb fast ska på intervju på arbetsförmedlingen i Borlänge den 7 Mars för ett jobb kanske får de kanske inte återstår att de.


24 Februari

Sitter å väntar på att pappa ska komma hem för han är och hämtar kina mat å jag är sååå hungrig de ska bli så gott. I helgen vart de lungt drack nån grogg i fredags och nån i går. Kollade på massa tv i helgen. Annars har de inte hänt så mycket mer. Solen skiner och de känns som vår/sommar fast de är i februari mysko. Ska väl boka kryssningen nästa vecka eller veckan efter. ska bli roligt få se vilka som följer med och inte.

17 Februari.

image16
I helgen va ja på Kryssning med Therese, Tony, Sara, och Brorsan. Va hur kul som helst. har redan kollat in en ny resa. Blir när ja fyller år alltså från den 27/3-29/3 blir med samma båt silja serenade den är bäst + att tvilling båten inte avgår på min födelsedag utan på fredagen och de blir dyrare. Om jag får tag på två till personer som vill åka så kostar de 589:- per person med 1 buffe och 1 frukost. annars åker bara ja å vivvi men då kostar de 764:- per person. Skulle kunna bosätta mig på den där fina båten va ju hur mysigt å kul som helst. Allt va sig likt även fast de va så många år sedan ja åkte med den senast. Hoppas att de blir av nu så de inte skiter sig vill ju verkligen åka. kostar ju knappt något alls med tanke på att både hytten och buffen å frukosten är inräknad.

10 Februari

Äntligen tillbax efter att ha varit utan internet från den sista januari tills i går. Va nå problem med mitt modem men de har glocalent fixat nu tack och lov. Missade en jobb intervju bara för de. Inget har hänt sen senast ja skrev. dagarna bara flyter iväg utan att man gör något. På torsdag ska ja i alla fall göra nått roligt ska ju faktiskt på Kryssning till Helsingfors med Therese, Tony, Sara, Brorsan och så jag då =) ska bli roligt och gott med buffen. =) I helgen festade ja men va inte så roligt. I fredags va ja på fest hos erica men va så seg så gick inge bra att dricka. I går va de melodofestivalen de va inte så speciellt bra men Amy gick ju vidare å de va ju tur de. Nä nu ska ja kolla runt lite på allt man missat.

RSS 2.0