24 Mars

Nu är jag en väldigt glad person, har precis kollat min sida på csn och dom hade äntligen beslutat att jag fick studiebidrag och lån och första klumpsumman som jag får var på betydligt mycket mer än vad jag hade räknat med =) så nu är jag på fötter igen ekonomiskt sett. Härligt, nu ska jag betala bort en jäkla massa räkningar så jag slipper få dom på posten varje månad. ska betala klart hela summan, och likadant på jotex, cellbes och så har jag en massa små räkningar som tillexempel tyska boken, miljonlotteriet, mobil räkningen m,m sen har jag även en jäkla massa på h&m och ellos men dom betalar jag bara en del på. så då kommer jag bara ha 3 räkningar i månaden fram över i stället för 8 räkningar. Så underbart hela sommaren räddad =)

Vart ingen klippning i dag då dom ringde och sa att hon som skulle fixa mig va sjuk så fick en ny tid tills i morgon om hon har blivit frisk.

aja nu ska ja mata mina firrar

15 Mars


Äntligen har jag bokat tid för klippning,färgning och slingor
Blir nå liknande denna snygga frisyr
längtar som bara den
24/3 kl, 14.00
=)


11 Mars

Har inte kunnat hålla mig så har skickat efter lite mer kläder som kommer hem till mig =)




9 Mars

Just de det är den 9 mars i dag vilket inebär att det är exakt två månader kvar innan jag drar till varmare breddgrader igen =) Allt verkar ordna sig väntar bara besked på en sak men de skulle dröja 3 veckor till men men bara de hinner fixa sig innan jag åker så är det lugnt.
Plugget går de lite sisodär med, tyskan va fasiken svårare än vad jag hade väntat mig. jag kan prata och förstå men när de kommer till gramatiken och en miljon glosor jag måste lära mig innom 5 veckor innan jag har slut provet, verkar bli som en omöjlighet, men jag sitter då med boken varje dag, så kanske kanske att jag hinner få in nått i huvudet innan det är dags, de värsta är ju att jag känner mig så sressad tack vare att jag ligger efter 1 och en halv vecka med inlärningen ur boken då den va försenad, men har lyckats hinna i kapp på inlämningsuppgifterna men ligger 5 kapitel efter med glosor och gramatik och översättningar så blir tokig snart, känns inte som om jag kommer nå närmare även fast jag sitter och pluggar hela dagarna.
Nä har verkligen ingen tid över för att sitta här igentligen men lär få ta en lite paus från studierna, men nu återgår jag till de.

RSS 2.0