30/8

Jaha da va man singel igen da =) =( vet inte om jag ska vara glad eller ledsen för de. ar skönt men enda trakigt. trodde jag hittat en bra kille men sa fel ja hade..vilken fjant han ar usch kan bara skratta at han. visst kandes de jobbigt i början men va fan vi va ju i hop varje dag i flera veckor och helt plötsligt sa slutar han höra av sig och bara skiter i en sa fick jag mail av han i dag pa msn att han alskar mig men att jag ska hitta en battre kille och att han va ledsen för allt vilken fjolla som inte ens kan komma till mig och saga som de ar öga mot öga. jadu mycket ska man fa vara med om.

Ý kvall ska jag vivvi och Ýda ut och festa först ska vi sitta i hamnen och förfesta sedan blir de robin hood och bellman =) ska bli skoj =)

27/8

lange sedan jag skrv natt har nu..har inte hant na speciellt varmt som tusan ar de har i alanya bade pa dagarna och natterna..har varit lite sjuk har haft ont i magen va radd dar ett tag men fick reda pa att de bara va magsjuka och de har gatt över nu. har inte festat sa mycket eller har val varit ute och drukigt men har inte varit full natt pa lange har inge pengar till de och sa ar jag med killen min pa natterna. han slutar vid halv 1 sa da brukar vi dra hem till han. ska troligtvis till dimcay i morgon med han vi ska ta vespan ut dit hur de nu ska ga. alskar han sa mycket men far se hur de gar mellan oss vi pratade en hel del i gar och kom inte fram till nagot mer an att vi sov pa var sin sida av sangen kandes konstigt. hoppas vi kan prata ut mer i kvall sa vi kan bestama hur vi ska ha de om vi ska va i hop överhuvudtaget. lar veta de för om vi ar de sa kommer jag bara aka hem och ner igen lika fort om inte vi ska ha natt i hop sa stannar ja hemma i sverige och försöker skaffa mig ett liv dar i stallet. aja na nu orkar ja inte skriva na mera ska kila till burger kýng och ata nu.

RSS 2.0