31/12

Har precis ätit god mat (renstek med potatis och gräddsås) mätt som tusan. Å om nån timme blir det Hummer med ost och kex till och en massa chips och två dipper till, hur ska allt gå ner hmm. men man får ta de lungt nån timme så ska de nog fixa sig. Bål med en massa gott i och en massa shotsar bland annat turkisk peppar men även om de är nyårsafton så känner jag inte för att dricka men de hinner nog ändra sig. Kommer hit en massa vänner och även syrrans kompisar så de ska nog bli en bra kväll. Nu ska jag spela lite sen ska jag göra mig i ordning inför kvällens bravader =) Gott Nytt År På Er!!!

30/12

Sitter och sappar mellan viktoria secrets show och eldsjälsgalan va riktigt roligt att se att Andreas och Lucas fick största priset för ungdomsledare för gasarna speedway och fick 25.000:- och biljetter till GP speedwayen i Göteborg som jag ska till och längtar till (sista gången)
Snart blir det miljonspel =)

29/12

I dag har man bara tagit de lungt framför tv och datorn, förutom att jag lagade lite mat vid lunch. Har nyss tittat igenom H&M och Ellos katalgoerna som syrran kom hem med från posten =) va mycket snyggt..
Nu är pappa i väg till karlbo för att hämta en kebab sallad åt mig, vart så sugen på en, så de ska bli gott. Sen blir de att titta på V64 för har köpt en harry.
Tack för en trevlig kväll i går isse och syrran =) Ser fram emot i slutet av januari...


28/12

Nyss hemkommen från stan, Vart lite inhandlat på Vero Moda två linnen och en cardigan för 200:- knäppte kort på de för att lägga upp här men syrran har tappat bort sladden till sin kamera så de gick ej...
Vart en vända in på H&M också men där fans de inget för mig, väntar till sommarkläderna kommer in då blir de att handla =) har ju 750:- i pressentkort där + att min guldbonus ej har kommit än och den är ju på 550:- så nya sommar garderoben är räddad =)
Träffade även på en gammal vän så vi bytte några ord (du är saknad) sprang in i varandra 2 gånger =)
Vart lunch på American smakade bra, sedan in på trav in för betalning av min mobil räkning lite dyr denna gången 279:- men då har jag ju köpt en leksands match för 88:- och även röstat på Jay och ringt en massa onödiga samtal till Turkiet för de va ju helt bortkasstat. Tog även en Power play och hämtade ut en Miljon bingolott tills i veckan. Har även hunnit med att ringa ett viktigt samtal och mailat ett viktigt medelande så nu har man gjort de som skulle göras i dag, nu ska jag titta lite vidare sen blir de att spela lite på alla mina olika city spel =)

28/12

I dag började de rätt segt, låg och drog mig till tolv, sen i väg hem till mamma och vart en sväng upp på stan till coop. Sen har jag bara tagit de lungt framför datorn + två filmer och nu är de strax dags för sängen.

Har även valt att säga upp bekanskapen med min så kallade vän, tog mindre en 1 sekund hade inge val orkade inte längre - just nu snurrar tankarna i huvudet på mig men kanske blir bättre med lite sömn men de tvivlar jag på. nä nu orkar jag inte skriva nå mera nu blir de sängen.

I morgon blir de att ringa lite samtal sen en vända på stan och eventuellt lunch med syrran någonstans.
Godnatt


25/12

Skulle skriva ett inlägg i går men gick ej att komma in på sidan.
Vart en trevlig julafton hemma hos mamma med god mat och en massa julklappar

- Sex and the city 2
- Mascara
- Nagerlack
- Kajalpenna
- Smink box =)
- Parfym
- Party väska
- Triss paket (liten vinst)
- 500:-
- 250:- (i guld tior)
- 500:- i present kort på H&M

Och i förrgår på lilla julafton så fick jag
- Tove Styrkes cd
- 200:- vero moda
- 200:- H&M
- två Diadem
- örhängen
- Halsband
och - Absolute Music 65

Tack så mycket för alla presenter =)

I dag blir de nog lungt skulle igentligen festa i dag med men orkar nog inte de ska upp tidigt i morgon till rean och evetuellt köpa mig en tv =)


19/12

Har precis tittat klart på söndags filmen på fyran, the day after tomorrow som jag sett ett ex antal gånger men både pappa och syrran vela se den så jag tittade ytterligare en gång. Tidigare i dag va jag med syrran till ö&b och jysk för lite inköp av julklappar, sedan vart de en vända på stan för några fler klappar och till sist in på coop på inhandling av baktillbehör.
Bar i väg till mamma för just bakning + en lång dusch.

Vart även handboll som gick som jag trodde men hade hoppats på tvärtom.

Nä nu blir det lite FB sen sova - i morgon blir det städning, inslag av julklappar och handla julmaten =)

18/12

fan vad jag älskar denna låt!! The Source Ft. Candi Staton - You've Got The Love
Önskar att jag hade sådana riktiga vänner, som i serien. jag har ju endå mina två missar ena är här hos mig just nu och tröstar mig, ja jag mår ej bra av flera anledningar, men har ej någon att prata med. Va länge sedan jag lyssnade på musik då jag undviker de då de alltid slutar med att jag tänker för mycker och sedan mår skit. i morgon när jag vaknar kommer jag att ångra att jag skriver ur mig som vanligt då jag alltid är för blyg av mig för att kunna skriva ner det jag tänker m,m men nu är de gjort!!!

15/12

Ringde min kusin och hon svarade, va typ ett år sen jag pratade med henne, underbart att hon lyssnade fast hon ska med morgon tåget. sen ringe jag en annan kompis men hon sov. behöver verkligen prata med någon!!!Ska själv försöka sova strax ska bara ringa 0090 nummer först. eller ja om 10 min.

14/12

Sitter med syster och kollar sex and the city avsnitt
och ska snart gå och sova ska upp till jobbcoachen i morgon
sen blir de nog en vända på stan och kolla lite klappar som jag har kvar att inhandla.
liten uppdatering, Godnatt

 


RSS 2.0