27 November

Hmm i dag har de inte hänt mycket för min del, vakna vid en 12 usch så sent, va ner på pappas jobb och åt mat där sedan har jag bara setat här och trökat, snart ska ja åka med pappa till ams för att lämna en jobbansökan sedan ska vi hämta bror min ute i sjövik, han och pappa ska riva ut golvet i köket.
mellan 7 - 9 ska vi till syrrans skola för dom har öppet hus och hon vela att vi skulle komma dit.
Men jag ställer då inte upp på nån radioinetrvju som hon vela att jag skulle va me på, nej du de gör jag inte.
Senare i kväll blir de en massa tv tittandes då de är bland annat hels kitchen =)
Tidig säng i kväll då de ska upp tidigt för i morgon ska vi till borlänge å handla julklappar ska bli kul.

25 November

Första delen på resan är betald =)
Känns hur bra som helst och ska bli jätte kul att
åka med syrran nu när hon är lite äldre än första gången.
Postade på intyget från mamma att hon får åka med oxå.

va på bingo i dag till fagersta och jag vann 300:- och bror min oxå :)

I morgon blir de stan för ska till ams på möte kl 14.00 så innan dess,
blir det lunch med vivvi på stan, och så ska ja kolla lite julklappar.
Men blir inge mycket då vi ska till Borlänge på Fredag för att handla.

Ska spela lite nu sen blir de sängen.

Å grattis Frida till lilla killen du födde i morse =)


20 November

I morgon lär man kliva upp tidigt då jag bror och masen ska till Västerås till Ikea och kolla på golv till köket och så inredning till hallen, den är ju klar är bara köket kvar, han har hunnit satt upp nästan all paner och vi ha valt ut tapet, blir samma som i hallen fast en anna färg, blir nog snyggt och bra förhoppningsvis. ska sätta kakel vid diskbänken oxå. ska bli spännande att se när allt är klart är väldigt stökigt i köket nu så hoppas de går hyffsat fort speciellt med golvet.

Så får se till att lägga sig i tid i kväll men känner ja mig rätt så blir man sittandes här fram till en tolv, ett men men då får ja skylla mig själv om jag är trött i morgon för med dit de ska jag.

Ska strax lägga mig i soffan och glo på tv, repris på top model och extrem homemakover, roligare en så blir de inte.

17 November

I dag vaknade jag väldigt tidigt, redan kl halv nio (ja tidigt för att vara jag) för jag skulle följa med pappa till E-tuna och lämna tenger, vivvi följde oxå med, efter vi lämnat dom så åkte vi till halstahammar och åt hos Tobbe (lika gott som vanligt) jag och pappa tog flié oscar och vivvi dagens lunch, vi fick allt de för 150:- och bara min och pappas kostade igentligen 130:- styck. och vivvis lunch 70:- så de tyckte jag va snällt =) men mindre snällt när vi nästan var hemma för då stoppade polisen pappa och han fick böter på 2800:- han körde för fort på en 30 väg han körde 17 för fort, dumma pappa. ja va rädd att han skulle bli av med körkortet men han klarade de som tur va. Onödiga utgifter dom där pengarna hade man kunnat haft mycket roligare för. Men men gjort är gjort, han måste ha setat i egna tankar för de va en bil som blinkade och varnade pappa flera gånger och jag såg de och sa till pappa tre gånger och inte fören den tredje gången så reagera han men då va de försent lasern hade redan registrerat han. Jag tycker de är bra att dom står där dom stog i dag (vid en skola) men inte just i dag haha. men men,

Nu har alla mina räkningar kommit sen jag beställde en massa julklappar så bara att fixa pengar och betala dom jäklarna. dyrt blev de så har inte råd att ta allt tur jag har faktuta på cellbes, ellos och H&M jag som tänkt nollställa allt den här månaden men de har ja ej råd med får bli till nästa månad om jag kan hålla mig i från att beställa nå mera. (troligtvis inte men ska försöka)

Nä nu ska ja kolla ams om de kommit in några nya trevliga jobb man kan söka.


16 November

Kunde inte hålla oss så jag bokade den där resan som jag hittade i går, får se om de blir den eller inte men de lutar åt de ska bara vänta å se vad jag får för erbjudande från turkietresor för jag mailade dom i veckan och frågade om priser och dom skulle höra av sig, får jag bättre pris därifrån så blir det med dom för då får vi bo på Caligo och de är ju lägenhetshotell och så har dom pool (liten men bättre än ingen) Så får se i veckan vad det blir, har på oss till den 25 november för då ska första delen betalas.


15 November

Håller på kollar en massa resor tills sommaren då jag syrran och vivvi ska åka 3 veckor i juni.
Är 3 veckor med hotell + frukostbuffe dyrt för 5113:- per person?

12 November

Kunde inte hålla mig längre, så nu kommer dom här två snygga sakerna hem till mig inom kort =) har tittat på dom nästan varje dag nu. sa ju att jag inte skulle köpa nå mer till mig själv nu eftersom de snart är jul och en massa julklappar ska handlas men jag har redan köpt en hel del paket redan så nu är de bara några kvar och endå har jag lite pengar över så nu kunde jag som sagt inte hålla mig längre, med rabatter från både josefssons och laredoute så blev de cirka 600:- totalt inte så farligt, ångrar väl mig om en månad när räkningarna ska betalas men men =)
                                                                            




11 november

Usch har tråkigt och har igentligen inget att skriva, men får väl anstränga mig lite då.
I dag va ja upp på stan med vivvi och gjorde lite ärenden åt pappa och så käkade vi på nya hamburger stället får väl godkänt men inte mer. va sugen på att shoppa nå kläder oxå men hittade inget, kommer ju aldrig in nå nytt tycker jag i alla fall inte i Avesta. Kom nyss hem från bingon i Fagersta och jag va den enda som vann utav oss som åkte. bara 200:- men de tackar jag för. Jag lär väl stänga av datorn snart för jag lär lägga mig i tid i kväll eftersom jag ska upp till ams kl 09.00 i morgon usch trökigt..

4 November

jag orkade städa mitt rum orkade till och med möblera om så ny är nytt och fint i mitt rum fast har ej orkat ta reda på alla mina kläder som ligger i ena hörnet på golvet. Jag tycker jag har så lite med kläder och endå är de en hel hög på golvet som jag inte orkar lägga in och hänga upp i garderoben och om jag gör de så hamnar dom i alla fall på golvet efter några dagar växer högen igen haha. så låter den ligga kvar där ett tag till innan jag skaffar mig orken =)
Nä nu ska ja göra en smörgås och sedan åka i väg på bingo. hoppas på lite tur.

4 November

Tråkigt har jag, finns inget att göra jo städa så klart men de är ju sååå tråkigt.
Saknar alanya vill dit men får se om de blir någon resa i sommar vill stanna
länge i så fall men ingen som vill följa med ju. ingen som har pengar eller så kan dom inte.
 NoneNoneNone

Aja ska i alla fall på bingo i fagersta i kväll så lite kul får jag i dag,
får spela åt pappa så hoppas jag vinner lite pengar, skulle inte sitta helt fel.

Hmm kanske tar fram damsugaren i alla fall.

1 november

Ny månad i dag då, vinter månaden nr 1 och lång vinter att inte se fram emot då jag inte gillar kyla. Nog för att jag vill ha snö så de blir ljusare ute och så vill ja ju ha de på jul å nyår men efter de så kan de gärna bli 20 grader varmt och sommar =) men men jag bor ju i svergie och här ska de vara vinter från november - februari vill man inte de så bor man ju i fel land tycker inte om när de regnar och är plus grader på julafton de är lixom inte sverige så hoppas vi får en vit jul.

sitter och dricke bål nu som jag har gjort gott =)
ska ut i kväll på kingen med en massa vänner så kul så =)

RSS 2.0