9 Maj

Nu är den stora dagen här. Har varit riktigt orolig tack vare de där förbannande askmolnen. Spanien och frankrike och portugal håller vissa av deras flygplatser stängda. som tur va så är det ju inte ditåt vi ska flyga så ser ut som att vi kommer komma iväg i alla fall. har då inte fått nå meddelande och det står inget på fritidsresors hemsida.

Så snart är jag hemma igen, hoppas de är varmt väder för har ej packat ner nå byxor eller varma tröjor. Ska bli underbart att komma bort från den här jäkla hålan där man lär ligga rädd om nätterna för att tro att något ska hända. Vet ej heller när jag kommer hem har ej bestämt mig. har då boende i 5 veckor, finns en hembiljett samma dag som jag lär checka ut från hotellet för 1500:- men vill ju stanna längre, är ju tradition att fira midsommar nere där så stannar nog till efter de. går en resa hem den 30 juni men den går på 2500:- men går ju att gå till apollos kontor 5 dagar innan man vill hem och få en biljett för 100 euro om man har tur om de finns ledig plats på flyget. Så återstår att se hur länge jag nere där.

Nu lär jag gå och göra mig i ordning och fixa med de sista packningen, sen blir det att åka till mamma och säga hej då, fick inte åka utan att komma hem till henne och ge henne en kram =)

Blir mat på Max i Uppsala, jag som redan är hungrig...

Hej då Sverige på ett tag.

6 Maj

Allt packat och klart.
Nu väntar jag bara på den stora dagen.
4 dryga dagar kvar.
Men snart så är jag hemma igen=)
Kommer bli så underbart.
Har väntat och väntat.
Men nu är de inte långt kvar.


1 Maj

Underbart satte 7 rätt på V75 Äntligen =)

RSS 2.0