26 december

Hittade inget på rean va för mycket folk orkar inte trängas bland alla som måste ha sina barn och barnvagnar med sig. Gick och åt med syrran istället sen spelade jag på travet tills i kväll.
Utgång blir det för mig och vivvi ska bli skoj.

Beställde nyss ett överkast och nya örngott till min nya säng som ska in i mitt rum i veckan som kommer. allt vart i svart då jag gillar de mest plus att mitt rum är så ljust i övrigt så då vill jag ha de lite mörkare.

Har flyttat ut bokyllan från mitt rum nu, så nu står den inne hos syrran och brorsan.
Vet någon nån bra sida man kan hitta snygga hyllor (svarta) att sätta upp på väggen? Till ett vettigt pris.


25 December

Ja då va julen över då eller ja julafton iallafall.
Vart en riktigt trevlig dag/kväll hemma hos mamma.
Fick en hel del fina julklappar.
*Sex and the city boxen
*Escada parfymen
*Present kort på Hm 500:-
*Present kort på Coop Forum 400:-
*Glitter spray
*Hår snoddar
*En svart klänning
*Ett grönt linne
*En rosa stickad topp
*En handväska
*Absolute music 62
*Max Factor mascara och ögonskugga
*Nagerlack
*Örhängen massor =)
*En till ögonskugga
*Ett halsband
*Ett hårspänne
*En dipliner
*choklad ask

Detta var nog allt jag fick och är jätte nöjd över klapparna.
Ska även få pengar av pappa till att köpa mig en vinterjacka då jag ej äger en.
Har ju inte hittat någon snygg än.
I morgon ska jag upp på mellandagsrean bland tusen andra människor.
Hatar igentligen de men vill kolla på rean jag med. Brukar vänta nån dag men inte i år.
Ska försöka knäppa kort på alla saker och lägga in bilder här om jag orkar =)

God fortsättning på er alla få som läser denna lilla blogg


23 December

Jaha så var de dagen före den stora dagen, inte har jag nå speciella julkänslor heller. men men inte hela världen. Har nyss delat ut och bytt en massa julklappar först till felicia och sen bytte vi andra med varandra. Alltså inte familjen utan vivvi fick sina av mig, syrran, pappa och brorsan. syrran fick sina av vivvi, brorsan fick av vivvi och pappa fick också av henne. så fick jag såklart mina av vivvi som var ice age 3, absolute music 60 och 61. två ögonskuggor, en klänning, en topp och sjal. vart väldigt glad över allt som jag fick. I morgon blir det mer paket av familjen men inte så pass många då jag har fått två madrasser av pappa till min blivande dubbelsäng som jag ska ha i mitt rum, beställde ramen eller vad det heter på ellos i går så den kommer i mellandagarna. fasiken vad dyr frakten blev nästan 500:- för att få den hemkörd annars hade jag fått hämta den i Borlänge och vad kostar inte bensin och släpvagn. så lika bra att jag tog hemkörning. Nä nu lär jag gå in och vara lite social och sen blir det bingolotto och trav.

God Jul!!

19 December

Kanske man skulle ta och börja blogga igen? var några månader sedan man skrev ner något här. Har tappat lusten totalt. Vela att en kompis skulle göra sidan snyggare men verkar inte bli nå med de så de får väl duga en då, tråkigt nog.

Jaha har inte hänt så speciellt mycket då mitt liv inte inerhåller nå spänning för tillfället. Pluggar gör jag och har precis blivit klar med svenska B kursen som jag fick godkänt i. och nu håller jag på med arbetsmiljö och säkerhet är nästan klar med den är bara en uppgift kvar. Så när det är klart så har jag Marknadsföringen och ett till ämne som jag ej kommer i håg vad det var jag tog. Efter de så får jag söka csn igen och börja läsa dom kurserna jag vill läsa och då blir det hotell a,b,c ska bli väldigt kul =)

Jul är det snart oxå. Massa paket har jag köpt hela huset är fullt av paket, men det är ju så roligt att köpa så kan inte hålla mig, även om det börjar bli väldigt dyrt nu. Och snö har vi fått och inte lite heller och en jäkla massa minusgrader men så ska en svensk vinter se ut och inte nå gröna gräsmattor. Hoppas det blir minusgrader länge så man kan ta sig ut på isen och fiska och grilla och eventuellt lära sig köra bil om jag nu vågar.

Nä nu ska jag fortsätta spela på. www.spigo.se


RSS 2.0