25 Maj

Nu va de ett bra tag sedan jag skrev men jag har varken orkat eller haft lust att sitta vid datorn. Gick endast till internetcafe 2 gånger för att kolla mailen. Kom hem i fredags va hur trött som helst hade inte sovit något eftersom jag följde med på efterfest och inte vågade sommna så ja skulle missa bussen så va ja vaken hela natten + morgonen och kunde inte sova på bussen och på flyget kanske de blev max 1 timme. så när ja kom hem så somnade jag direkt. alla som trodde ja skulle festa men men de gjorde jag i går i stället satt här hemma sedan gick ja till vivvi och kolla på eurovision nämner inget om de....

kanske ska man åka snart igen =) får se hur jag gör lär bestämma mig under den här veckan. I så fall om jag åker så blir de med Fanny + två till tjejer som ska bo i hennes lägenhet, jag vet inte om ja vågar åka. Fanny är de lungt med men dom andra känner ja inte och de gör ju hon så dom kommer ju umgås hela tiden.

Saknar dom gammla tiderna när jag och Fanny satt vid bänkarna i hamnen med våra plastglas och våran vodka =) När vi jämt va på Robin Hood och Janus där vi tiggde en massa shotsar =)

Vivvi och jag satt i hamnen varje kväll =) sov bort hela dagarna, galna efterfester och sena nätter de är alanya så som de ska vara.

Nä nu ska ja kolla lite sedan krypa ner i sängen ska ju upp kl 8 och åka med bror min till E-tuna fram å tillbaka.

4 maj

sitter hemma hos erica hon har klippt mig och färgat håret på mig de behövdes verkligen.
i går blev de lungt satt bara under täcket i soffan och kollade på tv hela kvällen.

I morgon ska ja å vivvi ta en tripp till Gävle på arbetsintervju så de blir en hel dag där.

5 dagar kvar nu sen är man hemma igen i alla fall i 2 veckor. ska bli så skönt.

3 maj

Usch va dålig jag är i dag spydde som fan i natt och i morse och är fortfarande dålig men mest trött. hamnade ju på efterfest hos två grabbar mitt emot mig, de va roligt men sent blev de tror jag har ingen aning om när ja kom hem.

Usch är så trött på folk som måste snacka en jävla massa skit om mig, har dom sådant tråkigt liv att dom lär lägga energi på skit snack om lilla mig. Vad jag gör och hur jag lever mitt liv ska väl andra tolalt skita i men tydligen inte.
Varför skulle inte jag kunna få ett jobb? varför skulle inte jag klara av att pendla till ett jobb i en närliggande stad?
Att jag bara utnyttjar min pappa, när han går bort så klarar inte jag mig själv ja de va bara några saker jag hörde i går.

Vivvi är min närmaste vän och om vi umgås varje dag ska folk oxå tolalt skita i.
Jag lever en gång och jag lever mitt liv så som jag vill. jag tänker då inte leva mitt liv för att göra vissa personer nöjda. Är ni avendsjuka eller vad är de frågan om?? om jag är bortskämt vad har ni med de att göra??

Så nu fick ja skriva av mig lite å känns redan bättre. de va länge sedan jag brydde mig om vad folk i denna stad tror och tycker och tänker om mig. Jag önskar bara att folk kan låta mig och min familj vara i fred och sluta snacka en massa.

2 Maj

Jaha då va man inne i maj månad trevligt =) grönt ute å en massa blommor och en massa fåglar. maj månad måste vara den vackraste i sverige växlar från vår till sommar =) men endå så ska ja åka bort två veckor haha.

På månad ska ja på arbetsintervju i Gävle va nyss uppe på stan och fick reseersättning från ams. Blir en hel dag i gävle centrum har bara varit där en gång å då va man på fyllan haha minns inget förutom tågstation där man sov =)
I år blir de både daldansen och cityfesten troligtvis vette tusan när den är men de får ja kolla upp.
Å när ja kommer hem så hämtar eventuellt min kusin mig på arlanda och så stannar jag där 2 dagar å kollar på eurovision. för första gången ska ja hälsa på henne där. så som hon har tjatat.

I kväll blir de fest och galaxy för krister frid eller va han heter kommer dit och ska spela och erica ska jobba.
får se om de slutar i en massa bråk för de blir de ju hela tiden. men men jag går då dit för att ha kul.

RSS 2.0