28/10

Har krypit ner i sängen med datorn i knät, lyssnar på musik och läste nyss alla bloggar sen i går förmiddag. Va ju i väg på en kryssning i går/dag va riktigt roligt. Men nu är man trött som fan och ger upp dagen snart.Ska titta lite mer på nätet en stund till sen ger jag mig. Godnatt


24/10-2010

Hmm kom precis på nu när jag skrev datumet att de är precis 2 månader kvar tills julafton (typ är slut) då klockan kommer vara efter tolv när jag har skrivit klart detta.

Jag har faktiskt varit duktig och redan handlat en hel del klappar till mamma och syrran. Sen kommer de några flera via jultidningarna som ja skickade in förra veckan.

Ja just ja på onsdag blir de en kryssning med syrran eftersom isse bjuder oss för hon vela så gärna att vi skulle följa med så de blir en liten tripp =)

Lyssnar på lite musik just nu och ska kila in på facebook och spela lite super mario 3 riktigt roligt =)

 

Sen blir det sängen

Godnatt


21/10

Har nyligen kommit hem från stan va dit med syrran och åt på beppes och sedan vart de bank ärenden och sen en titt in på H&M och till sist in på Trav In och där köpte jag tre andelar, Strycktippset till Lördag och sen Power Play och Bomben tills i dag och nu håller jag tummarna att man kan vinna lite, är i stort behov av att få in lite kronor så man klarar nästa månads räkningar. Nu ska jag kolla runt lite på mina sidor sedan blir de till att städa inför i morgon och på Lördag då de blir fest =)

20 Oktober




Lite nytt som kommer komma hem till mig


20/10

Äntligen har jag fått en ny dator, stor och fin =)

Nu kanske man ska ta tag i bloggen igen om man har nå vettigt att skriva.

RSS 2.0