28 December

Sitter här och tittar runt lite medans maten blir klar. har varit utgång i 3 dagar i rad, nu får de bli slut på de skönt att de blir vardag snart igen, bara nyår kvar. man bränner ju pengar man inte har råd med. Men kul är de ju att gå ut och träffa folk och se alla fulla personer. Ska nog kanske ta de lungt på nyår oxå då de inte är något som har öppet och bror min drar till uppsala i dag och firar den där. så blir bara jag och syrran hemma, vivvi kanske oxå. men blir ju som en vanlig dag.
Hörni va fick ni i julklapp (nyfiken ju) jag har ju skrivit vad jag fick.
Nä nu ropade pappa att maten va klar.

25 December

Har nyss klivit upp ur sängen och hamnade här på en gång, startade inte ens datorn i går så jag trodde jag skulle ha hur många olästa bloggar som helst, men de va bara 26 styckna så nu har jag läst alla.
Gårdagen va bra, massa mat och paket.
Fick: mobil, presentkort på h&m och were it, mascara, massa örhängen, halsband, parfym, sex and the city filmen, absolute music 59 och en bingolott till dagen före nyår.
Av vivvi i förrrgår fick jag absolute music 58 (sammlar på alla dom) en cardigan, en topp, och en klänning och även en film. Tack så mycket för alla saker vart jätte glad.
I kväll ska jag över till min kusin för att byta paket och de är alltid lika roligt. Sen får vi se om de blir utgång eller inte men de kommer ju vara took mycket folk ute då de är hemvändardagen eller va dom kallar de för. Får se hur de blir, nu lär jag gå och göra mig i ordning.

21 eller ja nu är de 22 December

Ska väl krypa ner snart men tror jag ska spela lite sims först har fastnat för de en period igen.
I dag så va ja ju på stan som jag skrev i går, hittade fyra julklappar till åt min kusin =)
syrran hittade en topp som hon vela ha på julafton den köpte hon yterligare en till. två styckna för totalt 180:- inte så farligt.
Handlade även all julmat i dag med, gu va dyrt det är med julskinka usch.
Efter de så åkte jag hem till mamma och färgade håret och busade lite med katterna.


Har kollat på två filmer och så va den söndagen slut, i morgon blir det stan igen för vivvi vela att jag skulle följa med, ska även kolla på nått åt mig med på h&m då jag gick dit med mina trasiga svarta byxor (utan kvitto) fick jag ett tillgodo kvitto på 198:- + att jag har fått 200:- av viktor i julklapp så se om jag hittar något annars spar jag tills de kommer in sommarkläder (mycket roligare att handla)

Nä nu ska jag spela lite sen blir det sängen godnatt på er.

20 December

I dag har jag bara varit almänt seg, vart lite för mycket alkohol i går vi satt vakna till kl 05.00 spelade spel och paratade hela natten, jag, vivvi, isse, brorsan och mika.
så har varit väldans trött hela dagen men jag är då på bena och inte som vivvi som har varit bakis och spytt hela dagen haha. har kollat på die hard 2 som jag inte sett tidigare och den va helt okey.
I morgon ska jag och syster min till stan för och inhandla dom sista julklapparna och så ska hon titta om hon hittar något att ha på sig på julafton, alltid kul med något nytt.
efter de blir de hem till soffan för en lugn söndags kväll.
Nu ska ja strax krypa ner i sängen. god jul på er om jag inte skriver nå mer innan jul.

18 december

Inte hänt något alls sedan jag skrev för nån dag sedan, varit på stan och handlar lite mer klappar, även i dag men mamma och brorsan. Köpte även en varsin bingolott till uppesittarkvällen har börjar bli som en tradition =)
Va även och lämnade jobb ansökan. fick även besked att jag får pengar den 23 så då blir de att köpa de sista odh betala in en del på resan oxå.

I kväll blir de en massa tv tittande bla hels kitchen finalen hoppas tjejen vinner.
Nu blev de i alla fall en lite blogg.

14 december

Snart är de jul och de känns inte, eller kanske jag vet faktiskt inte vad jag känner, jag har ju fått min efterlänktade snö, och spelar julmusik gör jag oxå, slagit in alla paket jag kan, saknar kartonger till några mjuka paket, och måste köpa mer papper. snöre får jag inte ha för mamma då våran kattunge är busig och väldigt vild av sig =) dom stora katterna får inte vara ifred för Skrållan som hon heter =) Dom andra två heter Pussi och Myran

      

I går vart de en lugn hemma kväll med syrran och brorsan, vi kollade på faddergalan med popcorn och cola =) efter de såg vi på någon film, i dag har jag bara kollat på en massa vintersporter och nu väntar jag på bingolotto och hoppas man kan vinna lite så man kan gå lite på stan i veckan och kolla och eventuellt handla nå mer julklappar då jag tycker de är så kul. Lär hitta på något att köpa till fanny oxå som blir hela 20 år i morgon, har redan en liten sak men nå mer lär de ju blir, lite svårt bara då man ej äger nå pengar och får inga fören dagen före julafton.

Nä nu har jag uppdaterat lite här på bloggen, så nu räcker de för den här gånger.

11 December

Sitter nu här vid datorn och trökar, har min söta misse i knä liggandes på min kude =)
Kom nyss hem från mamma och väntar nu på att pappa ska sluta då han ska köra mig till stan då jag ska in på banken åt han och upp till ams för att lämna in jobbsökarlistan (18 jobb denna vecka) blir dom nog nöjda.
Ska kanske fördriva tiden med att slå in lita julklappar. lyssnar på julradion för att försöka få lite stämmning.

Den kommer hem till mig inom kort =)

7 december

Hmm va ska man skriva ner här då, vakna vid 11, då skidskyttet började kollade på både herrarnas och damernas, sedan åt jag kyckling, ris och gräddsås mums =) efter de åkte jag hem till mamma och va där i 2 timmar, sen har jag spelat bingolotto vann 100:- =) syrran med =) Nu har jag precis slagit in julklappar nu har jag bara alla mjuka paket kvar, lär till H&M och ta en massa kartonger typ 10st hehe säger bara att jag beställt från postorder (de har jag ju oxå men bara 3st) brukar gå bra å få några i alla fall. brorsan kollar på film, fans inga bra att se så jag satte mig här istället. Nä nu har ja inget mer att skriva så nu ska ja kolla runt lite på nätet och eventuellt spela nå spel. Hoppas alla har haft en trevlig 2 advent =)


1 December

I dag har jag inte gjort mycket, setat på pappas jobb, har varit till banken två gånger åt pappa, bingo på kvällen(vann inget men spelade åt pappa så förlorade ju inget själv) I morgon blir det E-tuna och sedan ska ja hem till mamma. Så lär bli tidig säng för mig. ska spela lite bara sedan krypa ner. Godnatt.

RSS 2.0