16 Februari

Sitter på praktiken nu och fick låna datorn då jag ej kommer in på min mail hemma då tanjentbordet har slutat fungera eller ja de är nå jäkla virus tror jag för lyser gör de ju. mysko. de enda ja kan göra är att kolla på bloggkoll tur é de annars skulle jag få för många olästa bloggar som helst. aja nä skulle bara skriva lite då ja ej kommer kunna skriva på ett bra tag.

8 Februari

 

Dessa snygga saker kommer hem till mig i början på mars =)

Nu ska jag snart spela bingolotto kanske har tur och vinner en hundring, som sagt vann ja ju i går på stryktippset och på krogen så vann jag 200:- på black jacken så hoppas turen håller i sig =)

8 februari

 

Jag lyckades få tio rätt på stryktippset i går =) fick 180:- inte så mycket men med tanke på att jag är med i tipps sm med min bror mina två kusiner och deras pappa och jag var bäst haha, dom fick bara 5 rätt och bror fick 7 rätt. Jag som knappt kan något om lagen, de enda jag vet är vad dom heter kan inget om spelarna eller något sådant och endå lyckas jag vinna lite pengar =)

Va även ut i går igen och fullt med folk va de och väldigt roligt då jag inte träffat en av mina kusiner sedan mars förra året så kul att hon va med ut.

Nä nu ska ja kolla lite på H&M och vänta på att maten blir klar.

6 Februari

Jaha då har en hel vecka gått då och gud vad dom springer iväg...har inte hänt ett dugg typ, praktik hela veckan och så tv på kvällarna. Men i dag så tar jag mig en grogg och ska ut i kväll, ska bli kul, lär kila hem till pappas tjej nu och kolla på lets dance då bror kolllar på nån jäkla film, missar postkoden oxå som håller på för fullt. kul nej, men jag klarar mig. lyssnar på kevin nu på rix fm gud vad hans låt är bra =) min nya favorit låt. aja ska lyssna klar sedan gå och sminka mig. ha en trevlig helg ni som läser =)

RSS 2.0