16 november

I går va de exakt 50 dagar innan de bär av till Alanya för 13 gången sjukt många gånger man har åkt tillbaka till den där staden. Men lika kul endå kommer de bli. Man gör de ju så roligt man vill ha de. Ja nu är de ju fredag och va gör man inte då jo som vanligt sitter man med en grogg i handen. fan vart full i går oxå å sov enda till 12 i dag lite ångest man fick men men lär få sova ut nån gång. Nä nu ska ja se på postkoden och idol.. Ha en trevlig helg!!!

10 November

Fick bara lust att skriva här för en gångskull. i går va ja ut på hotellet med vivvi och titti va rätt okey. såg nå snyggt att kollar på =) Fast va så feg som vanligt och vågade inte prata med han. Sitter å lyssnar på radio och just nu är de mika han gör alltid bra låtar. I kväll blir de lungt ska se på massa tv och en film på 4:an. Nä nu har ja lust å kolla på lite kläder på nätet så ska göra de. Har igentligen inte råd men va fan...nått kan man offra sig.

8 November

Har skickat in mitt första uppdrag i geografin i dag hoppas ja får VG.
Det är BARA 57 dagar kvar till de bär av till Alanya igen =) Pratade med
Faruk nyss på msn och han sa ju att bellman är stängt ucsh de vela ja
inte höra är ju dit man vill gå där är de ju mest folk men de va inga turister
där nu så dom hade stängt. Hoppas att Robin har öppet åtminstonde en bar.
I alla fall att dom har öppet på helgerna. Så man kan ha lite roligt å inte bara
sitta i lägenheten och plugga hela dagarna. Nä nu lär jag fortsätta med pluggandet.

3 November

Har inget att skriva igentligen men har inget att göra heller så får skriva ner några rader. Ska börja studera igen nu på Tisdag ska börja med Geografi A och Marknadsföring kommer gå åt helvete men ja lär ge ett försök..Fan hungrig är ja oxå men de kommer dröja ett bra tag innan de blir mat. Blir nykter i dag ska spela bingolotto från kl 9 till 12..å i går vart de bara 2 grogger men i torsdas vart ja full hmm...usch nu har de kommit snö oxå å ja som inte har nå skor att gå i...äsch har inget att skriva...

RSS 2.0