31 Mars

Mycket har hänt sedan jag skrev senast. Har hunnit vara på den där kryssningen, har fyllt år, lekat sjuk, elle ja de va typ de enda så igentligen har de ju inte hänt så mycket och verkligen inget märkvärdigt. Kryssningen vad kul, men inte hemvägen då ja va seg, tror inte jag hade hunnit nyktra till där hehe. I fredags fyllde jag 24 år (usch änu ett år äldre) hände inte nå speciellt den dagen heller, åt tårta, fick lite pengar av pappa, mamma fick jag av innan kryssningen. sedan va ja ut på krogen men de är ja ju typ varje helg så kändes inge annorlunda, jo förutom att de första ja gjorde när jag kom in va att halka mitt framför en vakt haha men han bara skratta å hjälpte mig upp.



Det hände en sak samma natt som jag igentligen inte vill ta upp här men vill skriva av mig så jag kommer nämna en del.  är väldigt jobbigt, dom de handlar om vet redan va ja tycker om de. Tycker det är så vidrigt att ni ljuger för mig och tror att jag inte ska få reda på något. och säger att de aldrig ska hände igen men endå så gör de de om och om och om ingen hela tiden. Men ni är båda vuxna och gör precis som ni vill. Orkar inte bry mig länge ni får hålla på bäst fan ni vill bara jag slipper se de, men att få reda på de bakom ryggen på er och att ni ljuger är de värsta.

I lördags låg jag i soffan och kollade på tv, likadant i söndags och i går då jag har legat helt deckad i värsta febern. jätte förskylning och en jäkla hemsk hosta.  Mår mycket bättre i dag men är ej helt bra så är hemma från praktiken i dag men i morgon ska ja dit. Nä nu ska ja spela lite på spigos och sedan blir de ner i soffan igen.

21 Mars

Har packat klart och ska snart sova, då jag ska upp hyttsat tidigt i morgon eftersom jag, bror, isse och vivvi ska på kryssning =) äta gott och dricka lite gott =)

8 Mars

oj nu va de länge sedan jag skrev, beror ju på att jag inte haft någon dator, men nu är den tillbaka =) fast ja fick den redan förra veckan men har ej orkat skriva något,och igentligen inte nu heller, men lär väl skriva ner några meningar då jag ej har skrivit på länge. Har inte hänt något speciellt så har inget att skiva, praktiken går bara bra, trivs mycket bra. Har betalat klart min del av resan är bara syrran och vivvi som har lite till att betala. Va ut i helgen och de va mycket roligt =)

Nä nu ger jag upp.


RSS 2.0