29 mars

Utgång i kväll blir de. till sport baren eller King arms som de heter nu. Känner inte alls för att gå ut men har ju lovat Therese att följa med så får snällt göra de. Är inne på min andra grogg och de går som sagt segt. men blir väl bättre om ett tag förhoppningsvis. Kollar på derby matchen Leksand - Mora och jag hoppas Mora vinner =) men jag blir ju inte sur om leksand vinner men jag vill hellre se Mora i elitserien igen än leksningarna.
Aja nu börjar matchen igen så nu lär jag kila...

28 Mars

image21image22

Nu har jag lugnat ner mig när de gäller alanya i alla fall. För jag hittade en resa för 14 dagar med turkietresor för 3340:- billigt å bra. Då får jag pengar över och kan åka i slutet på juni och fira midsommar där i Alanya för de är ju såå roligt. Åker den 9 maj och kommer hem den 23 maj. Hotellet är bara 2 stjärnigt men vad gör de man åker ju inte på semester för att bosätta sig på hotellet. De fanns både pool och restaurang, bar och ligger precis vid kleopatrastranden. Är drygt bara en månad kvar och jag länktar som bara den. Ska boka bara vivvi dyker upp =)

27 Mars

Fyller år i dag gör jag. men är seg som bara den efter gårdagens bravader haha. va ju till nalle på fest och sen till kingen och efter de blev de efterfest hos en som heter peter va där till 3. Råka sova till 12 i dag bara för att jag bädda rent i går. Den första födelsedagspresenten jag fick var att vivvi inte får några pengar så att vi inte kommer kunna betala resan och åka i väg i Maj. Då vart jag ledsen för jag vill verkligen åka. Men vivvi tycker vi ska åka på en sistaminuten men är ju vädelöst att åka 1 vecka. 2 veckor går väl an men jag vela ju va där minst 4 veckor. Får se hur jag gör just nu vill ja inte tänka på de.

Grattis Madelene på 23 års dagen


26 Mars

Van 300:- på bingon =) så fick tillbaka insatsen + en 100:- så de tackade jag för. Och de var bara jag som vann, pappa väntade massor av gånger å vivvi å micke några få gånger.

Har nyss kollat på Jönssonligan med bror, syster å hennes kille. Nu har alla lagt sig och jag fastnade här somvanligt =) Ska kolla runt lite till sen ska även jag krypa ner i sängen.

Hjälp tack

Kan någon hjälpa mig med att få en personlig sida med annan färg och bilder.
vet ju inte hur man gör.

Vore snällt är trött på dom som finns färdiga redan.

25 Mars

Va till soc å pratade som vanligt varannan tisdag. I dag vela dom att jag skulle ringa till björkhagen å söka praktik hmm usch de vill ja ju inte hamna men man lär väl ta telefonen å ringa. Ska ju till Alanya å de struntar jag då inte i sen om ja blir av med soc så får de väl vara så. men de står ingentans att man inte får resa å  den här gången blir de ju bara 4 veckor. Sen när ja kommer hem hoppas jag på att jag har fått nå sommarjobb annars blir de att gå YA:s utbildning i Borlänge man fick hoppa på den när man vela och den är bara på 17 veckor så de borde jag klara av. då får man nått att göra å då blir de kanske lättare att få jobb till vintern å nästa sommar.


Gick en vända på stan med Vivvi och köpte en svart klänning på H&M för 98:-
Kollade även på Åhlens efter en väska hittade en men har ju ej råd just nu så får se hur de blir med den.

Nä nu ska ja kolla lite på Ellos (fick en katalog i dag så vart sugen att handla lite) Dom har knappt nå snyggt i år men de fanns ett par skor som ja ska inhandla.


22 Mars

Påsk är de nu. va de ska vara bra till de vette tusan. gillar verkligen inte dom där röda dagarna men de kanske man gör den dagen man har jobb och får vara ledig. Ska i alla fall göra mig i ordning strax för att sedan gå hem till mamma och hjälpa henne med maten. ska göra en gubbröra och ägghalvor med kaviar och räkor. usch äter inget av de men de är roligt att göra hehe. de enda jag äter på påskbordet(julbordet) är köttbullar, prinskorv, potatis, sås och skinkan. jippie nee. äter lixom inte sill, anjovise jansonsfrestelse eller nått sådant äckligt. så blir faktiskt lite tråkigt för mig att äta den där påskmaten. Å så som de ser ut nu tycker jag man borde fira jul nu och påsk på julen me tanke på att de är minusgrader och snö nu och inte plusgrader som de är på jul nuförtiden och ingen snö.

I går va ja ut med Titti, Vivvi. bror min, jessica och spinky på King Arms de va hur kul som helst. kändes som man va på en kryssning i dansbandsbaren me tanke på va dom spelade för musik ett tag där haha. men fan vilket drag de va. va länge sedan de va så kul ute. Få se om de blir utgång i dag med men äger 25:- så lite svårt. är redan skylldig bror 200:- för bakardi green appel som han så snällt köpte åt mig på systemet i onsdags =) å så lånade jag 300:- av pappa tills i går. Jag vill då inte gå på galaxy så blir de nått så lär de ju bli kingen men får se om man får tag på nå slantar.

ne nu lär ja göra mig klar.
Glad Påsk på er.

18 Mars

Håller på kollar på filmen på fyran och efter den blir de jönsonligan på mallorca på tv1000 nordic =)
Fan är took förskyld nu igen. va ju nyligen de, han ju knappt bli bra förns de kom tillbaka.
skriver mera senare nu börjar filmen igen.

16 Mars

Usch jag gillar inte söndagar dom är så långa å tråkiga finns aldrig nått att göra. Har i alla fall nyss kommit hem från mamma där jag tog en lång dusch. Kollade även på skidskytte och nu sitter jag här och försöker fördriva tiden. Sitter å lyssnar på Rixfm radion som jag precis fick igång efter att ha instalerat om media player. I helgen så vart de utgång både fredag å lördag. Fredagen med vivvi och titti och i går med titti, tony, micke å jessica. Va kul båda dagarna. Å titti ska köpa mina röda skor dumma jag vill ju kunna ha dom men nej då dom är tok för stora och jag är ju som jag är orkar lixom inte skicka tillbax dom och byta. Nä nu hittade jag en ny rese sida så ska kolla in den. får skriva nå mera senare.

15 Mars

De lutar åt att de blir 2 månader i alanya i stället för 1. Fick svar från en Svensk tjej som jobbar i alanya med att hyra ut lägenheter. Så hon hade en för 3500:- i månaden + 300:- för el å vatten. inte alls farligt för att vara högsäsong i alanya. Så kommer åka ner runt andra veckan på maj blir en sista minuten för apollo har bara en resa kvar de är 7 maj men de går på 1700:- per person så lika bra att vänta. och åka hem mitten på juli. där fanns de flera resor på apollo för drygt 2000:- så de lär man väl betala så man vet att man kommer hem. Blir snålt när man väl kommer dit men de får gå endå. kommer drygt ha 3000:- i månaden att leva på å då får ju 1000:- gå till mat varje månad så då blir de inte mycket över men va tusan man är ju i paradiset =)

Nä nu ska ja göra mig i ordning inför kvällen.

10 Mars

17 dagar kvar tills man blir 1 år äldre hmm... Hade hoppas på att de skulle bli kryssning men de sket sig eftersom de inte finns nå pengar. Fick pappa att betala mina räkningar som jag får den här månaden i stället för nå födelsedagspresent eller pengar. Har ju räkningar för flera hundra.
Ellos: 275:-
Halens: 375:-
Halens: 370:-
Comviq: Ca 200:-
Summa: 1220:-
Eftersom Jag bara får 3100:- å utav dom så lär jag spara 2500:- så tackade jag för att han vela ställa upp å betala.
Men nu har jag inhandlat de mesta jag behövet till sommaren.
* Flipp-flopp
* Svarta balerinaskor
* Svart bikini med döskalle på =)
* Vit Topp
* Vit Tubklänning
* Svarta leggings
* En snygg blå topp
* Svart mönstrad Klänning
* Gul kjol
* Svart topp
* Ny smink väska + en liten spegel
Det som är kvar att inhandla är ingentligen inget viktigt men skulle vilja ha ett par Solglasögon, nån bok att ha med sig att läsa (men hittar ingen bra) + nå nytt smink. Och om ja känner mig rätt så blir de nog nå mera kläder oxå =) kan lixom inte låta bli =)

Va på stan i dag med Vivvi, vi åt på vega och sedan gick vi omkring lite. Frågade om sommar jobb eller praktik på Lindex, vero moda, H&M och B-young men nej då dom hade redan fullt. Fan oxå på onsdag har vero moda rea på massor av kläder och en annan äger 100:- Jippi neeee....
I fredags va ja, brorsan, syrran å vivvi till Borlänge till Kupolen. åt på tacobaren och gick omkring lite. Även där frågade jag om sommarjobb eller praktik på cubus och were it Men nej så inte där heller.

Fick erbjudande att jobba i Alanya hela sommaren jag och vivvi. Med att underhålla barn (typ minidisco m,m) skulle bo på hotellet gratis och äta gratis där. + att man skulle få 400 euro i lön. Men han vela att man skulle börja redan i april och de kan och vill inte jag ju. Få se om han ändrar sig när vi kommer ner.

Om de nu blir 4 veckor med hotell eller 8 veckor i en lägenhet. Jag vette fan hur vi ska göra. Har ju lixom betalat in första delen på resan med Fritisresor återstår 5300:- och om vi skulle avboka den och ta lägenheten i stället så skulle vi betala 350euro i månaden mycket billigare ja jag vet men då lär vi hitta flyg ner och de verkar inte finnas så då lär vi hoppas på en sista minuten. Hem finns de i mitten på Juli för cirka 2000:- per person inte så farligt men endå. Har ju sett fram emot att bo på hotell och ha pool och att slippa städa. Lär fundera lite mera på de där och framförallt vänta å se om fröken kommer få nå pengar eller inte för utan de så kommer vi ingenstans.

Nä nu ska ja kolla vidare....





6 Mars

image18

Kanske blir alanya i 2 månader i stället för 4 veckor. Pratade med en kille på msn i går och han skulle kolla om han kunde fixa en lägenhet åt mig å vivvi för 350euro i månaden. Betydligt billigare än de vi har kvar att betala på resan med fritidresor. Återstår ju 5300:- var för mig å vivvi att betala. tar vi dom pengarna till hyran så blir de ju betydligt billigare + att vi får stanna en månad längre =) Går resor hem mitten på juli för drygt 2000:- per person och dit tar vi en sistaminuten brukar finnas billiga resor i maj. har vi tur kommer vi undan med cirka 3000:- tur å retur. Har 6000:- undansparat nu och så får ja lägga undan 2000:- varje månad tills vi åker så då klarar jag mig =) Så får se om de blir 4 veckor eller 8 veckor han skulle höra av sig nästa vecka.

RSS 2.0