17 Februari

Detta kommer hem till mig inom kort!!

'





17 Februari

Hej å hå fick VG på hela information och layout kursen =) så nu är jag klar med den och får äntligen söka csn =) Sitter just nu i min säng och skriver de här då jag fick en bärbar dator i dag utav pappa kostade endast 500:- haha så han köpte den till mig av Jimmy. Slipper jag tänka på att köpa en tills jag åker. Vart några groggar i går med isse, vivvi och pappa kom inte i säng fören vid 3 i natt så är inte så pigg i dag. Nä ska strax kolla på tv sen blir de en tidig säng i kväll.

11 Februari

Bokat och klart hela resan nu till Turkiet 2010 =) Fanny va hem till mig i dag och hjälpte mig med skoluppgifter och då visade hon mig en sida med massa hotell i Alanya och grymt billigt var de. Så bokade med pappas kort kostade enbart 1900:- Totalt för två personer från 9 Maj - 13 Juni. Och Fanny hittade även flyg på fritidsresor för 995:- per person. Så jag kommer alltså till Turkiet 5 veckor med flyg och boende För under 2000:-

9 Februari

Inte händer de nå spännande här just nu.
Va på kryssningen i Onsdags, va riktigt roligt även om båten bara va halvfull.
Den lämnade inte stockholm fören halv nio på kvällen normalt ska den ju gå kl 18.00
Men vi väntade in avtagande vind va den informationen vi fick. Och nog började de gunga när vi kom ut på öppet hav, så ja pallade bara att vara vaken till 2 på natten för va liteb rund under fötterna och hjälpte inte så bra med gungningen heller.
Planerar redan nästa kryssning då jag fyller 25 men då blir det med Silja line och till Helsingfors, återstår att se om de är någon som följer med mig.
Pluggandet går det bara bra med är inne på sista ämnet nu (information och layout) efter jag klarat de så får jag söka csn igen och äntligen få lite pengar att röra sig med. Svenskan va ju 100 poäng, arbetsmiljö och säkerhet 50poäng, marknadsföring 100 poäng och nu information och layout 50 poäng och de va ju 300 poäng jag va tvungen att plugga upp innan jag får söka. och är klar med sista ämnet nästa vecka. Så ska jag börja läsa de jag vill. Som blir Tyska steg 1. Hotell A, B och C och kanske konferans oxå beror på om jag orkar och är intressearad då eftersom hotell C inehåller praktik så kommer de pågå så länge. så snart börjar de hända lite saker.

Nä nu ska ja in och spela yatzy turneringen på www.spigo.se sen blir de plugga


RSS 2.0