24/4

Jaha va har hänt sen senast då, inte mycker eller jo TUSSE har kommit hem =) helt plötsligt så är han på gården och skriker, smal som fan och hes i halsen men annars va de inge fel på han eller han har haft lite ont i magen men inte så konstigt när han vart utan mat så gott som 1 månad. Men nu är han hemma och helt frisk min älskade katt.

I dag har jag gjort lite ärenden, va till banken och satte in pengar till mina räkningar som är på postade så man är av med dom. sen va vi till coop och handlade åt mamma och sedan åkte vi till byggmax och handlade altanolja, penslar och lite smått så vi har hålt på med altan hela eftermiddagen får fortsätta i morgon. Blev inge plugg i dag eftersom de vart massa annat men får ta igen de i morgon och de går bara bra med de. men börjar bli lite stressad då de ska va klart den 13 maj. Men ska nog klara de.

I helgen blir de premiär med grillningen oxå, ska bli så sjukt gott =) Som man har länktat så mycket dom skyltar och gör reklam för. Sen blir de Norbergs marknad på lördag eller söndag.

Nä om man skulle ta och gå ut i solen igen innan den går ner för i dag =)

10/4

Fy fan vilket skit väder de är.... blåser som fan så de låter som fönstrerna ska gå sönder och så regnar de, nä fy nu får de bli bättre väder och sol så man blir lite gladare och piggare...

Plugget går bra förutom Geografin där jag har en idiot till lärare så skiter i den kursen får välja till ett nytt ämne till sommaren då jag ska läsa religiom b och samhälskunskap b.

Min älskade katt har fortfarande inte dykt upp så jag har gett upp hoppet nu, men men han kanske kommer hem om han nu fortfarande lever.
Nä om man skulle ta och fortsätta med Historian, har ju börjat om med den från början då allt blev fel först men nu går det riktigt bra, första uppgiften inlämnad och fick betyget G =) Håller på med första världskriget nu så tar ett tag.

Nä in på Facebook en vända den plugg...hörs

RSS 2.0