18 september

I dag har de inte hänt mycket, klev upp vid halv elva då mamma väntade på mig för jag skulle följa med henne upp på stan och göra lite ärenden. passade på att gå in på leksaksaffären och hälsa på jessica då jag såg att dom behövde fler folk så nu har jag ansökt dit, hoppas på de bästa. I morgon lär jag gå upp tidigare för ska vara på arbetsförmedlingen kl 09.30 på nå jäkla möte. sen blir de att gå på stan med vivvi. Efter att pappa slutar jobba i morgon så ska han, jag, vivvi och kanske viktor åka till Norrtälje på kräftskiva hemma hos min kusin de är allt på tiden att pappa åker med dit, hon har bott där i 7 år och de är alltid hon som kommer hem hit till avesta och vi har aldirg varit där (jo jag en gång nu i sommras.) skandal. Nä nu ska ja ta en cigg å kolla på tv.

16 september

jag har fått en praktikplats från och med den 6 oktober på hembageriet i Avesta, från 08.00-15.00 måndag till torsdag.
Ska bli roligt att komma ut på något och inte bara gå omkring på dagarna och inte göra ett skit. Hoppas bara att allt kommer gå bra och att jag kommer trivas, är ju 2 veckors prov tid.


14 september

21.50
Sitter här och äter popcorn och dricker cola en seg söndag. har precis beställt lite nya kläder, har inte råd men vill ha nå nytt och är ju en hel månad tills ja lär betala de så de ska nog gå bra. lär ju unna sig nå nytt nån gång.
 Josefssons.
 H&M.


updatering. 23.15
Nu har jag rensat ur min gaderob och vart en full pappkasse med kläder som syrran får om hon vill ha dom. så hänge jag upp en massa kläder i galjar (då jag köpte nya i går) Lär köpa flera om jag ska få plats med dom nya kläderna =) har även bäddat rent i min säng så i morgon kommer jag sova länge kan jag gissa.
I går var jag, syrran och bror min till Borlänge (kupolen) jag och syrran fick en 500:- var av han (så snällt) jag köpte en mascara (gud vad dyra dom har blivit) 149:- och kajal 49.50:- tights 129:- och strumpor åt mamma 5 pack för 79.50:- sen fick jag yttligare 50:- för jag hittade en snygg tröja på gina tricot för 129:-.där även syrran hittade två tröjor för 99:- st. så åt vi på taco baren så gott =) kul att hitta på nått bara syskonen för en gång skull.
På fredagen så bjöd bror min på utgång på king arms men de va nå rockband där så de va inge bra musik men stannade hela kvällen endå. Och i går lånade jag pengar av min snälla bror så jag kunde åka till kingen och se på EBBA GOLD som är så bra, Va hur mycket folk som helt ute och de va riktigt roligt.

Nä nu har pappa lagt sig så nu är de min tur att se på tv.

5 spetember

Utgång i kväll med Isse, Vivvi och eventuellt bror min. Ska försöka hitta nått att ha på mig, jäkla skit väder..
ska ta min första cider strax kanske går bättre då att komma i fest stämning. dom andra kommer inte fören om en timme. så får roa mig med datorn så länge.

RSS 2.0