31 juli

jaha så ditt så kallade ex sitter hemma hos dig nu medan du är och jobbar. trevligt att du håller på med två tjejer samtidigt. undra om hon vet om de. i går sov jag hos dig och i dag är hon hos dig. har du oss varannan dag eller.

fan va ja hatar allt med killar just nu..
fast jag vill ju hitta någon som vill ha mig, bara mig..

30 juli

Har nyss grillat, pappa och viktor sitter ute och dricker man kanske skulle haka på dom men vette tusan är inte så sugen + att jag blev väldigt mätt av kycklingen.

Det var mysigt att sova hos dig, bara drykt att gå upp halv 7 för att du ska i väg å jobba. men har ju inte långt att gå hem, är ju bara över vägen =) undra bara hur länge de dröjer tills nästa gång du har tid och vill träffa mig.

29 juli

vi vann speedwayen =) nu ligger vi inte sist längre och de är bara 5 matcher kvar. hoppas vi klarar oss.
ska till kingen på after party om en halv timme.

kan inte sluta tänka på dig usch va jobbigt de är.

29 juli

Varmt är de håller på flyter bort.. men man ska ju inte klaga hellre varmt än kallt.
Ska på speedway senare dag på masarna-smederna och vi måste vinna för att klara oss kvar i elitserien.

Orka få en massa känslor för dig, du har ju endå aldrig tid att träffa en, och du kan ju inte släppa tag om ditt ex, jag måste vara tyst så fort hon ringer eller till och med om din syster ringer. orka hålla på ha nå smygförhållande.

Undra om man ska ta en grogg ute på banan.

20 juli

Usch i dag va de ingen rolig dag. vaknade utav att pappa kom in och sa att han skulle åka till vetrinären med Milla för att hon va sjuk, så i dag fick hon somna in, jag saknar henne redan. måste vara ännu jobbigare för mamma eftersom det var där hon bodde och hon sov hos mamma varje kväll breved henne. Nu har mamma bara två katter kvar myran och pussi men dom är fortfarande rätt unga. Sitter å funderar på om jag ska försäkra min misse (smulan) kostade 2500:- bara för att ge Milla en spruta de låter ju helt sjukt. Mamma betalade ju bara 1500:- när Lasse (hund) fick somna in. Kanske var för att de va söndag. mysko de där.

I går va ja ute på krogen (king arms) de va väldigt roligt för en gång skull. de va så mycket folk att dom inte fick släppa in några flera vid 12 tiden. har aldrig varit med om att det varit fullt där inne. och de är inte ens löne helg.
Nästa helg eller ja redan på torsdag så ska jag festa, Torsdag-fredag-lördag för då är det daldansen i Hedemora hoppas det blir bra väder och mycket folk.

Låten heter Asli Gungör-Ferhat Göcer - kalp kalbe

12 juli

Sitter och lyssnar på den Turkiska låten som jag älskar äntligen fick jag reda på namnet på den tack så mycket denis och fanny =) kan inte sluta lyssna på den...



Har snart packat klart. ska ju åka till gäddede i morgon i stället för på måndag morgon ska bli skönt att komma bort från denna stad ett tag.

ska bädda ner mig framför tv:n snart och kolla på sommarkrysset sen får de väl bli nån film men vilken de vette tusan har inte kollat om de är några bra än. blir alltså en lugn kväll utan en droppe alkohol för en gång skull.

9 juli

Har nyss grillat och är väldans mätt. men gott va de =)
Händer inget speciellt i dag/kväll. bror åker till uppsala om en timme och pappa ska ut på speedway.
vivvi kommer väl över blir väl att se på nått på tv:n som vanligt.

Dom här två snygga topparna köpte jag precis från ellos.
har igentligen inte råd men jag har velat ha dom ett tag nu.


8 juli

Har inte skrivit på ett tag har inte haft något att skriva och så har ja inte orkat skriva något heller.
Har inte hänt något speciellt heller.
Var hos kusinen mes syrran och hälsade på hon har bott där i
7 år och inte fören nu pallra man sig i väg dit och hälsade på.
När vi var där så shoppade vi lite och så åkte vi i båten som dom har och fiskade lite strömming.
sen när vi åkte in till uppsala så gick vi lite på ikea innan tåget skulle gå.

I kväll ska man troligen ut på speedway har inte varit ute på snart 2 år.


RSS 2.0