26 april

Sitter med en grogg just nu och har precis gjort mig i ordning inför kvällen jag ska ju till Hedemora på speedway fest och se GP på storbildsskärm de är någon kompis till pappa som firar 50 år inom speedwayen så han vela att jag skulle följa med så då gör jag de.
Va till Norberg en snabbis i dag på marknaden köpte 18 par strumpor för 100:- de tyckte ja va ett kanon pris. Så köpte jag två tröjor till mamma och syrran köpte chips. Skulle ha velat haft en väska men hittade inga snygga. så får kolla på stan i veckan.
Nä nu ska ja se på travet är ju bara reklam.

Äntligen är värmen här =)

19 April

Nu har jag varit dålig på att skriva igenn som vanligt men har faktiskt inte haft nått att nämna här för de har inte hänt något har bara tagit de lungt å kollat på filmer å umgåts med vivvi.
I går va ja till stan å gjorde ärenden åt mamma sedan vart de fest i alla fall fast ja inte vela men vivvi började redan vid 2 och sedan när viktor började så fick jag oxå en grogg av han. och i dag blir de oxå fest för isse vela att ja skulle dricka med henne fast ja vela se en film men den skulle hon fixa åt mig. Ska strax till mamma å äta fiskgratäng mums =)

20 Dagar kvar nu tills man komme till solen och värmen =)

15 April

Grattis mamma på födelsedagen =)

Å nu har pappa och bror min åkt till Norge för att fiska dom blir borta i en hel vecka. så är helt själv om dagarna nu. för syrran går i skolan å vivvi är hemma hos sig. Fast ja kom nyss hem i från mamma har varit där å ätit. Kyckling =)
Är tråkigt men rätt skönt att vara själv. Ska väl ta å röja lite här hemma medan man är själv å kan plocka ifred.
va på bingo i går och spelade åt rickard så vi delar om ja vinner. å de gjorde jag haha 800:- så jag fick 400:- helt gratis =) de tackar jag för, ska betala en räkning på fredag. har ju räkning på ellos på 600:- men då ska ja ha 140:- av vivvi och så har jag en på H&M för cirka 600:- men ingen av dom kommer fören i slutet av april och en i maj så har tid på mig men lika bra att betala in lite när man har pengar. Nä nu ska ja kolla lite jobb och sedan börja städa lite

9 April

Nu sitter man här som vanligt igen hmm. Lyssnar på radion och har en cigg i handen haha vilket liv =) Väntar på att klockan ska bli 17.15 så ja kan gå på arbetsintervjun. Man kan ju alltid hoppas på att de går bra. är på tiden att jag får lite tur med med och att de börjar lossna på arbetsfronten så j_kla mycket jobb jag söker dagligen. Fick brev från ams i dag en massa jobb jag ska söka så lär väl sätta i gång och söka dom där jobben, ena va i Lomma (har ja aldrig hört talas om), falkenberg, ludvika, solna.

Kom nyss hem från stan va dit med vivvi hon vela äta så vi tog matstugan.
vi va även in på H&M men jag hade inga pengar annars hade ja köpt en hel del snyggt =)
samma på vero moda usch va mycket snyggt dom fått in...dumma....just nu när man är pank..

Va på bingo i går med Pappa, Bror, mina kusiner och vivvi, hon vann 600:- (grattis) jag vann 340:- men spelade i hop med stina så fick bara behålla hälften och dom lånade ja ut till mamma min.
Ja ska ha 2200:- av vivvi, 1200:- av mamma och 2300:- av pappa Jäkla va pengar ja har utlånat men till säkra personer så jag vet att jag får tilbax dom =) bättre att ha utlånat så jag inte gör av med dom speciellt på en massa kläder som jag har en förmåga att bränna pengar på så fort jag har.

Nä nu lär ja väl sätta i gång med jobbsökandet.

7 April

Shitt skrev nyss en ansökan till detur om reseledarjobb i alanya i sommar och fick ett svar att jag skulle skriva om den på engelska så gjorde de med lite översättningshjälp av kotten =) så får se vad dom svarar oj oj.
Så har jag sökt lite flera jobb fast här hemma.

Kanske flyger med samma plan som Erika i så fall kommer de blir så kul =) länktar som bara den. är ju bara 1 månad kvar =)

7 April

Nu har jag varit dålig på att skriva igen de brukar lätt kunna bli så när jag inte orkar eller har nått att skriva. De har jag ju inte nu heller men jag lär väl skriva ner några rader. Vaknade vid 11 fast jag ställde klockan på 8 haha somnade om som vanligt. Har nyss ätiit lite och nu sitter jag här för att jag inte har nå annat att göra.

I fredags va ja nykter =) Va så skönt satt under täcket och kollade på filmer.
Lördags vart jag onykter började redan vid 2 då travet började sedan blev de hem till Kerstin för att spela bingolotto med min kusin och sedan gick ja hem å spelade kort med vivvi å isse.
Söndags så tog ja de bara lungt och gick hem till mamma och tog en dusch. sedan kollade ja på filmen på fyran och sedan vart de en beck film på tv 1000 nordic.

Fan fick beck filmen som ja missade att köpa för 2 veckor sedan men fick inte nya boxen med dumma.

Ska på arbetsintervju på onsdag =)

Nä nu ska ja kolla vidare lite.

3 April

Kunde inte sova i natt på grund av att min bror satt uppe till fyra och drack öl och blev full. Så va ja tvungen att gå upp vid 8 för att åka till ams kl 9. Va bara där i en timme och lyssnade på nå komun nissar. va rätt intressant angående jobb i framtiden och så men en annan har ju ingen utbildning och orkar inte sätta mig i skolbänken heller så de finns nog ingen chans till mig att få nåt av dessam framtida jobb. Efter att ja vart där så åkte ja hem till mamma å gick in i ducshen i 40 min =) så skönt så. sen vart de stan och hämta ut pengar för i morgon ska ja betala in resan =) Har nyss smällt i mig en halv pizza och cola de va riktigt gott så nu är man mätt kan ja säga. Ska sätta mig vid tv och bara ta de lungt nu. pappa och viktor ska festa men de ska då inte jag, de lär blir ett slut på de ett tag framöver.

2 April

 I dag åt jag den här goda glassen som äntligen har kommit tillbax =) Annars har jag inte gjort mycket. Va på stan och gjorde ärenden åt pappa. Köpte en andel på travet jag och bror så i kväll ska vi vinna pengar. Man  kan ju alltid hoppas på de i alla fall. Har ju 3 spikar och alla i övriga lopp. Nä nu ska jag spela lite Red Arert 2. Skriver kanske mera lite senare.
image27

1 April

Jaha kom precis hem från bingon i Fagersta och jag vann 400:- =) de tackar jag för. men har redan gjort av med 100:- va ju tvungen att köpa cigg och så köpte jag popcorn till bror. pappa och vivvi + mig själv. har redan smällt i oss en varsin haha. nu väntar jag på att beck ska börja på tv 1000 nordic å vivvi vill sitta här nu så lär kila.

1 April

image24
Hotellet vi kommer bo på från 9/5-23/5
Direkt vid Kleopatrastranden.
Länktar som bara den.


1 April

Har nyss kommit in igen efter att ha varit ute på gården med Erica, Isse, bror min och smulan (min katt) Va hur skönt som helst i solen. Nu längtar man ju änu mer efter sommaren hoppas de håller i sig med solen ett tag med de skulle ju bli bakslag redan i veckan, men sen skulle de bli bättre igen så får hoppas på de. Mycket roligare att klvia upp ur sängen när solen skiner utanför

1 April


Nu har skorna kommit och jag sitter med dom på för att vänja mig.
Dom var lite trånga men de ska jag fixa med att gå in dom lite.
Kom precis hem från stan va dit med Vivvi och åt en pizza på vega.
Va även in på banken åt pappa och där hade dom
datakrångel så de tog en jäkla tid.
Nu sitter jag här med vivvi och vi väntar på att klockan ska gå
fortare så att vi kan åka på bingo och vinna lite pengar.

Inte ett enda april skämt har jag hört eller sett. hmm..

1 April

Och äntligen fungerar bloggen igen. Har hållt koll på den där blogg sidan och vilka problem dom verkar ha. Och va många som har varit arga för att dom inte har kunnat blogga haha. Gud vad många är beroende av internet i dagens läge. De enda en annan gör är att kolla mailen och kolla runt lite på sidorna. och i bland som nu skriva några rader i min blogg. som inte kan vara ett dugg intresant att läsa.
Jahaja va händer i dag då?? inget vad jag vet. förutom att jag ska på bingo i fagersta men de är inte fören vid 18 tiden. Vivvi är på ingång när som helst så får se va vi hittar på.
ÅÅ dumma Mellan jag vill oxå bo i alanya hela sommaren men de kan jag inte ju, hoppas bara att de finns billiga sistaminuten till midsommar för vill verkligen fira den där nere för de har ju lixom blivit en tradison de har vi ju gjort varje år sedan 2005. Jaja återstår att se.



RSS 2.0