26/11

Sitter och tittar på våra bästa år haha och har precis skickat in en ansökan till Ica som ska öppna en ny butik här i stan.

Ska strax göra mig i ordning och åka ner på stan och hämta ut vinsten som vart i går på Power playen, ska även betala comviq räkningen. sen blir de att vänta till pappa har slutat jobba då vi ska ut och äta och dricka lite gott tilsammans med några vänner, ska bli kul och hemskt gott.

Sedan väntar postkodslotteriet och så klart Idol

Ha en trevlig helg de ska då ja ha =)

9/11-10

Snöstorm ute haha kallt som fan men mysigt tycker jag. Nu har jag precis beställt julklappar till syrran, Isse, Brors tjej¨, vivvi och mamma =) cirka 15 saker för under 500:- gjort de. Nu har jag massa julklappar fixade och hela min garderob + en till full med dom icke inslagna, skulle vilja slå in dom men känns som lite tidigt än. vänta till första advent kanske så får man lite mer julkänsla =)
Nä nu väntar maten på mig ganska sent så jag är vrål hungrig.

9/11


7/11

Söndag i dag då och en hel vecka har gått igen, tycker veckorna går så fort. Men samtidigt vill jag att de ska gå ännu snabbare så de kan bli maj månad då de blir dags att dra söderut igen med systeryster min, längtar som tusan har redan börjat kolla på flygbiljetter verkar som de blir med pegasus ser ut att vara billigast fast de beror på hur länge vi ska vara borta men mer än 2 veckor i alla fall.

Va ut på krogen i går med syrran va riktigt kul, massa kända ansikten, som va länge sedan man såg. Vart lite dyrt men är så sällan jag går ut nu förtiden så de får jag unna mig tycker ja =)

Nä nu blir de lite spelande sen sängen.

4/11

Nä nu får de bli fredag kväll och idol, ska nog lyxa till de med chips och dipp eller kanske popcorn hmm vette tusan vilket, men nått ska de bli samt en kall cola =) blir till att vara nykter i morgon vart en hel del i går med kosrtspel med vänner så va rätt sliten i dag, har inte gjort ett skit i dag mer än setat här och sedan glott på tv. Nu blir de lite spel sedan sängen.



Lite saker jag vill få hem av tomten i år =)

RSS 2.0