31 januari

Jaha så va januari slut då, tycker den bara har rusat förbi, normalt hatar jag denna mörka och trökiga månaden men i år har jag knappt brytt mig, Ska strax ut på krogen med mina två kusiner Titti och Toni har varit helt seg hela dagen och inte flren typ en timme sedan bytt om från pjamas till utgångskläder kände verkligen inte för att gå ut i dag men då vi har planerat denna kväll i en vecka nu så kände jag att jag va tvungen att följa med och nu börjar jag bli pigg igen så de ska nog bli rätt kul i kväll endå. Har druckigt i 4 dagar nu, onsdags skulle vi ut men struntade i de och i torsdags kom en vän över så då tog vi några groggar och i går hade syrran fest så då blev de massa alkohol så i dag som jag skrev har jag varit så seg, sov till kl 4 och de har jag nog aldrig gjort någonsin tidigare haha. Nu efter i adg får de bli lite lugnare med alkoholen ett tag haha. Nä ska ta och fixa de sista så kommer dom och hämtar mig om en halvtimme. ha en trevlig lördagskväll ni som läser.

(svar på en komentar till anna) jag har praktik på Krylbo Kyrkas församlingsgårs som vaktmästare, kanske inte de bästa stället för mig då jag ej tror på gud men jag trivs väldigt bra där.

20 Januari

I dag har jag varit duktig klev upp halv nio redan, va ett bra tag sedan jag gick upp så tidigt bortsett från förra veckan på onsdagen då jag skulle till ams kl 9. men ska börja kliva upp lika tidigt varje dag nu så man hinner göra lite på förmidagarna innan praktiken börjar kl tolv. I dag har jag hunnit med att åka till mamma och duscha, blåsa håret, föra mig i ordning, vart på stan och handlat hem massa mat och nu sitter jag här, men nu är de strax dags för mig att be ge mig iväg till praktiken, är ju där mån-tor 12:00-16:00 och fre 11:00-15:00 så inte speciellt jobbigt. I går var första dagen och de hände inte mycket kan jag påstå, först gick vi igenom hur länge jag ska vara där (1/6) och en massa andra datum och så. sedan käkade hon lunch och efter de åkte vi till stan för hon va tvungen in på banken och handla, så medans dess så gick jag till ams å länmade ett papper och efter de stog jag inne på affären och väntade i 40 min på henne sen när hon kom så fick jag tydligen sluta haha. Få se vad som händer i dag börjar ju dagen med lunch och i dag har jag oxå med mig mat så bara där går de ju bort en 40min på min 4 timmar. Känns som om jag kommer trivas bra så hoppas på de. aja nä nu lär jag kila i väg.

18 januari

Full fart hela helgen har de varit, i fredags hade syrran fest och de kom en hel del folk, men gick och la mig hyffsat tidigt. I går så festade jag och gick även ut med mina kusiner och bror min, va väldigt trevligt, efter krogen så vart de efterfest här hemma till halv 5 på morgonen så i dag är man inte så pigg, men har endå bara kollat en massa på tv då de har varit massa sport. Ska snart se på filmen på fyran men tänkte lägga upp lite bilder på lite kläder jag precis klickade hem från H%M ja jag vet att jag ej har råd men va bara lite på rea, vart 3 saker till syrran och 3 till mig. gick bara på 272:-
69.50:-Dom vart de till mig, Pjamas, 69.50:- top, 74,50:- ögonskugga, 19.50:-
Och dessa till syrran min. Top, 39,50:- top, 29.50:- skor, 39.50:-


Allt tills vi ska åka till underbara Alanya i sommar.

8 januari

Redan klar =) visste som sagt redan vad jag vela ha =) då detta blev de för endast 235:-


8 januari



Alla dom här fina sakerna fick jag hämta ut i dag =) har längtat då jag bestälde dom redan i Oktober då jag fick erbjudande ur vårens katalog från H&M och i paketet låg de en 50:- så jag ska in på deras sida nu och kolla efter nå mer + att jag har 250:- i guldbonus oxå =) lönar sig att vara kund där speciellt nu när man äger 2:- i plånboken. Så va jag även på stan i dag och köpte två toppar för mina presentkort så nu har jag bara 50:- kvar på ena. orkar inte knäppa nå kort på dom tyvär. En rosa topp och en svart med rosa fjärilar på.
Är sugen på att köpa ett till halsband av sara då dom är så snygga fick ju ett av min kusin som sara hade gjort var nästan de jag vela ha tidigare så hoppas hon har de andra kvar ett tag till då ja ej får pengar fören i slutet på denna fattiga månad (hatar januari). Va även upp till ams i dag å lämnade jobbsökarlistan för denna vecka, sökte en massa jobb bland annat på stora enso då dreas sommar jobb hade kommit ut i förrgår, och på grönalund söker till båda ställena varje år men hitils inge napp så hoppas på min tur den här sommaren. Sökte även praktik på biblioteket här i stan men skulle återkomma om en vecka. så får se hur de går. Ska även upp på stan i morgon då jag ska tillbaka till de där jäkla ams på ett möte så då tänkte jag passa på att gå till star hotell och fråga om praktik i receptionen. Nån gång ska de väl lossna så jag kan få ett jobb eller praktik tycker jag. Nä som sagt nu ska ja kolla på H&M vet på ett ungefär vad jag ska köpa =)

RSS 2.0