14 Juli

Jag saknar dig, är så tomt utan dig. Går inte en minut utan att jag tänker på dig. Varför skulle de hända, varför gick du över vägen? fyra dagar har gått nu sedan du lämnade oss. kan fortfarande inte förstå att du är borta. Har varit så ledsen och är jätte ledsen. Trodde inte du skulle dö på detta fruktansvärda sätt. Jävla bil jävel. Hoppas du inte han lida så mycket innan mika såg dig och tog hand om dig innan du sommnade in. Fick fyra underbara år med dig och dom åren kommer jag aldrig att glömma, Älskar dig så fruktansvärt mycket smulan, vill att du ska komma tillbaka.


Kommentarer
Postat av: Sofiya

sv: På Latino får man röka, det är ju lixom utomhus. Dom andra våningarna är jag inte säker på, har bara varit på Latino en snabbis efter att rökföbudet kom. hotellrum vet jag inte heller. bor ju inte på hotell. men jag skulle inte bry mej så mkt & röka ändå, dom får väl säga till annars.



apart hotell mitt i centrum? njaaa... best house e ganska bra. men det ligger typ 15 min från centrum om man går... kolla på www.resfeber.se



Kram

2009-07-26 @ 20:59:53
URL: http://sofiyaa.blogg.se/
Postat av: Laura

Stackars lilla plutt! :(

2009-07-31 @ 00:40:09
URL: http://papatya.blogg.se/
Postat av: Laura

Då får jag ta med dig nästa gång jag går på nöjesfält! :) Det är så tråkigt då inte alla pallar de värsta åken! :S



Allt väl med dig?



kram!

2009-08-06 @ 01:55:09
URL: http://papatya.blogg.se/
Postat av: Laura

Vad trist! Hur länge hade du tänkt stanna då? Men det kommer säkert fler tillfällen, sommaren i Alanya är ju inte över på länge ännu! :)



Kram!

2009-08-06 @ 21:48:05
URL: http://papatya.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0